Reklama

Reklama

Poseidon Rex

  • Česko Poseidon Rex (viac)
Trailer

Mladý zaľúbenci Rod a Jane sa rozhodnú stráviť dovolenku na malom ostrove neďaleko Belize. Spolu s inštruktorom sa vyberú potápať, keď zrazu natrafia na bezvládne telo muža. Vyzerá ako utopený, no náhle sa preberie k vedomiu. Je to hľadač pokladov Jax a práve sa stal svedkom niečoho neuveriteľného – keď sa spolu so svojimi kumpánmi potápal, aby v útrobách stroskotanej lode našli starý španielsky poklad, napadla ich obrovská morská príšera a jediný Jax prežil útok. Inštruktor zavolá na pomoc námornú biologičku Sarah, ktorá trvá na tom, že preskúma miesto, o ktorom Jax hovoril – takzvanú Modrú dieru v hlbinách mora. Na jej dne objaví obrovské ložisko čudných vajec. Jedno si vezme, aby ho v laboratóriu preskúmala. Keď Sarah a Jax roztvoria škrupinu, objavia malú potvorku podobnú dinosaurovi a Sarah si uvedomí, že rodič malého predátora, ktorý sa náhle prebudil s hibernácie, musí byť nablízku. A jej podozrenie sa veľmi rýchlo potvrdí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (71)

elishia odpad!

všetky recenzie používateľa

Pro oznaceni tohoto typu filmu nema bohuzel abeceda dostatek pismenek. To je tak spatne, ze by to bylo dobre, jenze ono je to jeste horsi a pak jeste horsi. Kdyby se aspon sakra ti lidi snazili trosku do toho neco vlozit, ale tohle bylo odflaknute az hanba. A ta mrtva pritelkyne zretelne dychajic byla tresnicka na dortu. To je snad uroven zakladni skoly... A nebo je to cele neuveritelne sofistikovany petihvezdickovy art. Jeste jsem si to nerozmyslela... Kazdopadne, nebrat tento film vazne, prosim... ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Klon Indiana Jonesa bez šarmu ale zato s hrubou silou a malým IQ hľadá Cortesovo zlato (chlapíka ktorý dobyl ríšu Aztékov), ktoré je vo filme akosi mayským zlatom na dne oceána, pri hľadaní ktorého si pomáha v intenciach nesmrteľného hitu Olympicu - DYNAMIT. Ten spraví boooom a v mori sa objaví praveké monštrum s chuťou na súčasných ľudí. A tak sa blonďatá biologička (mám vážne obavy, že presne viem akým spôsobom sa k diplomu dostala), spomínaný klon, jedna čierna naolejovaná opica a priblblý pár na dovolenke rozhodnú monštrum, šmahom chvosta meniace luxusné jachty na palivové drevo E kategórie, svojpomocne zneškodniť. Samozrejme, za sprievodu dementných hlášok a rovnako kvalitných špeciálnych efektov. Film vo všetkom podobný Sharknadu či Zombeavers, až na to, že som sa pri ňom vôbec nebavil. ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Hrôzostrašná ukážka toho, ako sa dá vo filmovom priemysle klesnúť až na úplné dno. Režisér kultového filmu, a dalo by sa povedať že, zakladateľa akčného (strieľačkového) žánru Mark L. Lester ktorý s filmom Komando ustanovil pravidlá tohoto žánru, nám tu predvádza ako sa dá ísť ku dnu. Od čias Komanda už nemal žiaden hit a tak pozvoľne klesal a klesal a klesal až spadol du žúmp Asylumu. Z obrazu som cítil že ho to vôbec nebavilo. Chyby ktoré nám tu tvorcovia zo všetkých filmových oblastí predviedli nepoznajú obdoby. Efekty, herci, prostredie, antiscenár, soundtrack pozostávajúci s jednej pop skladby a neustále odpudivé strieľanie, kde sa dá vidieť že zo zbraňou iba pohybujú a nič viac, ma ubíjali k smrti. CGI Plameň ktorý z tých zbraní šľahá je stále rovnaký. O monštru ani nebudem hovoriť. Niekoľko desiatok miliónov rokov žije pod hladinou mora v zavalenej jaskynke až ho nakoniec pomocou výbuchu oslobodia.. Nakoniec to vysvetlia tým, že jeho bunky sa neustále regenerujú a je prakticky nesmrteľný. Bola to taká sranda že to prestalo byť vtipné.... Škoda aj toho nedokončeného konca. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Digitální záblesky z hlavně zbraní mě skutečně bavili. Trikově je to otřesné, ale viděl jsem horší. Na druhou stranu, člověk by od podobného filmu neměl čekat velkolepou podívanou. Hezké monstrum, které je zničeno konvenčním způsobem. V tomhle směru bohužel film nepřináší nic nového a je až klišovitý. Amatérské scény jsou jen ukázkou toho, že za pár šupů jde natočit cokoli. ()

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Waw tak toto bola teda zabava. Ked si clovek odmysli, ze toto by sa nemalo ani hodnotit tak jedna hviezdicka je akurat. Tu clovek nemusi vobec rozmyslat, len pozerat ovsem ak vydrzite. Urcite by to chcelo pokracovanie. Dal by som tam viacej sexy krasok aby mal co Rex papat. Inak samotny nazov filmu Poseidon Rex je haluz sama o sebe ako cely film. Osobne odporucam iba osobam s nizkym tlakom, nakolko tym s vysokym by ho pravdepodobne iba zvysil. Ale na druhej strane videl som uz vacsie haluze. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (15)

  • Film měl pracovní název P-Rex. (Terva)
  • V čase 50:50 zazní známý „Wilhelm scream“, a to když Poseidon Rex poprvé přichází na břeh a sní oběť. (Johnny.ARN)
  • Když se Jack (Brian Krause), Rod (Steven Helmkamp) a Sarah (Anne McDaniels) poprvé potápějí a najdou vejce, je udávaná hloubka, do které se potápějí, 400 stop a Jack varuje Sarah, aby se nevynořovala příliš rychle, jinak dostane záchvat. To je jednoduše daleko za hranicí 130 stop pro rekreační potápěče, kteří nepoužívají plyn tri-mix a techniky hloubkového potápění. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama