Reklama

Reklama

Životopisný príbeh mladej ženy Cheryl Strayedovej (Reese Witherspoonová), ktorej po smrti matky a krachu nevydareného manželstva hrozil pád na samotné dno pre drogovú závislosť a náhodný sex, ktorým odháňala strach zo samoty. Jedinou šancou na záchranu bol úplný životný reštart. A tak sa bez akýchkoľvek znalostí prežitia v divočine rozhodla vyraziť na extrémne náročnú vysokohorskú pešiu túru dlhú 1770 kilometrov Pacific Crest Trail - od Mohavskej púšte cez celú Kaliforniu a Oregon až do štátu Washington, aby pri prekonávaní obrovských útrap siahla na dno svojich síl, našla samú seba a získala vôľu začať nový život v novom prostredí a s novými ľuďmi. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (66)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

27.12.2021

Velice nepříjemná zpráva nás zasáhla krátce před koncem roku – oceňovaný kanadský režisér Jean-Marc Vallée zemřel nečekaně v pouhých 58 letech. Filmař stojící za oscarovým Klubem poslední naděje,… (viac)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (viac)

Janis Joplin se dočká filmu

Janis Joplin se dočká filmu

23.11.2014

Kanaďan Jean-Marc Vallée není žádný režisérský nováček, ale do hvězdných výšin nakopnul svou kariéru až svou první americkou produkcí - biografickým filmem Klub poslední naděje, díky kterému dosáhl… (viac)

Reklama

Reklama