Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (90)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že dostanem to čo som dostal. V jednom meste žijú vedľa seba ľudia, upíri a zombíci. V relatívnej symbióze. Problém nastane, keď priletia mimozemšťania ( !!! ). Každá skupina obviňuje tých ostatných, že oni ich sem zavolali, preto sa začnú medzi sebou mlátiť. Do toho samozrejme problémy a vzťahovky hlavných predstaviteľov, ich rodín a podobne. Ako to už býva, človek, upírka a zombík sa musia spojiť, presvedčiť svoje skupiny a spoločne mimozemšťanov s nemeckým prízvukom poraziť. Nechýbajú vám tam vlkolaci?? Nebojte, aj tí sa objavia. Správne krvavé, skvelo zahratí zombíci, infantilný dej, sexi herečky a červený Boxter. Príjemné prekvapenie. 3 z 5 ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Miláčku, mé kotě, ouško ti ožužlám... do tepny hryznu tě, tvůj mozek posnídám. Upírko, zombice, ty moje želvičko, panenství nebo RAF!? Neboj se, holčičko..." Mozky jsou mňamka, sex je náš, dělá dobře mně i tobě (Lucie má pravdu) a láska je cool, zejména mezi různými hororovými druhy. Upíři, zombíci, lidi, proletáři všech zemí a hipísáčtí vlkodlaci, spojte se! Moc pěkné, krvavá žrací pohodička, mezidruhová romantika. Varování pro naivní holky: když vám kluk maže med kolem huby, jak vás šíleně miluje, může to skončit i starým známým "ošustit a opustit". Je-li váš vysněný krásný princ navíc upír, panenství mu nabídnete zbytečně, dočkáte se jen varianty "nakousnout a odkopnout". Zůstanou vám jen oči pro pláč, zlomené srdce a velké špičaté zoubky. Ale nezoufejte, například Petře (Mackenzie Dawis) to s nimi slušelo víc. Šestihvězdičková zábava se spoustou filmových odkazů, fórků i nemrtvých hlodů, která bohužel v závěru poněkud ztrácí dech. Nakonec otravní, dobroserští larví emzáci naskákali do nádrže s jedovatým humusem pro výrobu lahodných žebírek (zdravím všechny velkovýrobce potravin :-)), ale chuť mi to nezkazilo. Výsledný dojem z filmu: MŇAM! ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Příjemná kravina na jedno zhlédnutí, která má zajímavý nápad, je dobře udělaná a na to, čím je, je taky dobře napsaná. Ty postavy bůhvíjak zajímavé sice nejsou, ale aspoň mi nepily krev. A podrobněji to asi nemá smysl rozebírat, snad jen kromě toho, že po zničení stěn (abych moc nespoileroval) mi to už přišlo zbytečně překombinované. 3* ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento film má všetko, doslova. Zombie, upíri, vlkolaci a mimozemšťania sa objavia na plátne. Jediné, čo chýbalo, boli roboty. Teraz by si človek mohol myslieť, že pri kombinácii toľkých ikonických filmových tvorov pohromade by to mohlo byť príliš veľa. Ale nebolo! Film začína rýchlym tempom a divákom sa predstaví svet, kde medzi živými ľuďmi žijú upíri a zombie. Potom sa v jednu osudnú noc objavia mimozemšťania a to naruší rovnováhu sveta a spôsobí, že sa upíri, zombie a ľudia obrátia proti sebe v chaotickom návale násilia. 6/10 ()

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Za mňa bez váhania plný počet. Plnohodnotná vtipná komédia, s pravým akčným nádychom a zaujímavo vykreslenými postavami. Klasické klišé zakomponované schopne a nevinne. Film som si teda užila od začiatku do konca, a udržal ma v bdelosti. Veľké plus tu rozhodne bol Braun a ZOMBIE. Osobne zrovna týchto nemŕtvych nevyhľadávam, ale keď už, tak toto bolo presne to, čo očakávam. Ďalšie plus za to rodinkárstvo a pazvuky na konci, atď. Bolo ich tak či tak veľa. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)

Reklama

Reklama