Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (90)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Aké by to bolo, keby na Zemi žili aj iné bytosti? Žili by všetci šťastný život, alebo by vypukla vojna? To všetko sa dozvieme pri sledovaní hororovej komédie ,,Freaks of Nature" Mesto Dillford je na prvý pohľad také, ako každé iné. S tým rozdielom, že v ňom už niekoľko rokov nežijú len ľudské bytosti, ale aj upíri a zombie. Všetci spolu žili šťastne aj navzdory tomu, že boli úplne inej rasy. To sa však rýchlo zmení v tom momente, kedy do Dillfordu pristane mimozemská loď. Pre všetkých občanov mestečka nastane chaos a všetci dobre vedia, že sedieť doma v kuchyni s popcornom nepomôže a tak v meste vypukne vojna. Zvíťazí dobro nad zlom? A ako to všetko nakoniec dopadne? Celkový dojem: Tomuto snímku som veľmi neveril, keďže natlačiť horor a komédiu do jedneho vrecka je niečo, čo ma nikdy veľmi neohromilo. A inak to nie je ani u Freaks of Nature, ktorý si k tomu všetkému nebojí vykradať iné známe horory, používať čiernočierny humor, trochu si pohrať s efektmi a tiež sa zaoberať viacerými známymi hororovými žánermi - v tomto prípade vampires, zombie, werewolf, alien, gore exploitation splatter a kto vie čo ešte iné? No musím povedať, že mi v tomto prípade nesadlo vôbec nič. Humor mi prišiel úplne bez vtipu, bol nevtipný a trápny, či dokonca aj detský. Postavy sa chovali ako z nejakej tureckej telenovely a herci nepredviedli žiadny výkon, o ktorom by bola reč - ba dokonca mi aj prišli, ako keby boli zdrogovaní a nasilu chceli niečo bez snahy zahrať a nakoniec sa zmohli len na blbé a trapné výrazy, ktoré mi až nechcene pripomenuli amatérske výkony slovenských hercov, teda pootvorené pysky ako by chceli, aby im tam niekto napchal rožok. Čo mi však nedalo boli efekty, ktoré boli miestami až nevtipne vtipné - viete o čom táram, do každej scény museli cpať tuny digitálnej krve (tá tiež po sekunde nejakým záhadným spôsobom zmizla.. prišiel tam Potter a urobil abrakadabra, či len ten scenár je úplne katastrofálne napísaný? No vlastne odpad by bol z možnosti prvej a druhej..) Ale aj napriek veľkým mínusom musím tie 2 hviezdy dať - predsa ma to bavilo, nenudil som sa a bez problémov som to dopozeral do konca. Avšak druhý krát by som o to radšej ani nezakopol. Moje hodnotenie: 30% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mestečko Dillford sa riadi jasnými pravidlami, kde moc nad všetkými bytosťami drží skupinka upírov, čomu sa musia prispôsobiť nie len zombie, ale i zvyšná osádka skladajúca sa z obyčajných ľudí. Všetko prebieha podľa nepísaných zákonov až do momentu neočakávanej invázie mimozemšťanov, ktorá kompletne narúša zabehnutú rovnováhu. Pokiaľ však chcú obyvatelia malého Dillfordu prežiť, musia upustiť od vzájomného "požierania", spojiť sily a poraziť tak spoločného nepriateľa. Záver roka 2015 i začiatok toho 2016-teho priniesol niekoľko teen hororov. Niektoré boli nápadité viac, niektoré menej, pričom každý z nich mal inú silnú stránku. Musím uznať, že "Freaks of Nature" je originálny počin so solídne spracovanými maskami. Bohužiaľ, tu plusy tohto snímku končia. Gore síce taktiež dostáva priestor, no ani z ďaleka ho nie je natoľko, aby fanúšik hororu výskal od radosti. Čo sa týka humoru, toho je tiež poskromne, takže v relatívne krátkom období je "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse" proste o dosť lepší počin. S odretými ušami tri hviezdy - 55% ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Tohle já můžu…..úlet, šílenost, nekorektnost. Už jenom ta základní linie: Invaze mimozemšťanů v městečku, kde spolu na jedné kupě žijí lidé, zombie a upíři. Tady už stačí nebýt úplný Olmer a jackpot je na dosah. Takže emzácká chapadla, sání krve, svačinky z mozků, boj o holé bytí a taky o klíny atraktivních spolužaček. Jak už jsem se zmínil, podobné nevážné záležitosti miluji, každopádně v případě Hříček přírody bych se nebál ještě víc přitlačit na motorovou pilu a to jak v případě gore akce, vtipu i fuckování dobrých mravů. Tohle je myslím ten důvod, proč se o Pickeringových „příšerkách“ moc neví, protože jinak to není špatná krvina. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně dost zábavná Hororová komedie, kdy jsem se lámal smíchy snad po celou dobu, fakt výborný humor a nespočet cool hlášek. A největším plusem je velice sympatické (a známé) obsazení, s neskutečně sexy Mackenzie Davis a dokonce se mi tu líbila i Vanessa Hudgens. Zombie, upíři, vlkodlaci, ufouni = Vítejte v Dillfordu. Bavil jsem se a určitě zhlédnu víckrát. JSEM JAKO ZOMBIE BUFET, SNĚZ CO MŮŽEŠ. ()

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Ve Válce světů se Stmívá k Zombie apokalypse. Rádoby vtipný béčko, který vtipný není. Rádoby super nápad, kterej je splácanou kravinou s ještě debilnější pointou. Teenage romantika všedního dne. Homoupírská zombie sračka. Jedinou hvězdu, kterou jsem ochotnej tomu vpálit je za nerd zombíka, kterej leze za světýlkem po skříni. Nejde nesrovnat se Skautíky. Kvalitativně úplně jinde. Slaboučkých 20% P.s.: vybuchující upíří ? dafuq ?!? ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama