Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, ako sa vysokoškolský profesor Ben Marshall psychicky zrúti, rozhodne sa spolu so svojou manželkou Rachel a synom Harrym presťahovať na vidiek, kde ho čaká práca učiteľa na miestnej škole a vidina nového začiatku. Keď sa však veci konečne začnú obracať k lepšiemu, Ben zistí, že s ich novým domom nie je niečo v poriadku. Po sérii nevšedných zážitkov je Ben odhodlaný odhaliť pravdu skrytú za miestnou legendou a ochrániť tak životy členiek a členov svojej rodiny. (Da_reba)

(viac)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlá duchárinka, ale ako mnoho podobných stroskotáva predovšetkým na tom, že si nedokáže udržať pozornosť diváka počas celej tej nekonečnej stopáže. Spočiatku sa mi to zdalo fajn, hlavný hrdina občas niečo zazrel, nasledovali nejaké dve ľakačky, obviňoval zo všetkého synčeka, ktorý bol vo všetkom samozrejme nevinne, potom našiel tajomné kresby a začalo nudné pátranie po minulosti. A odvtedy ma to už baviť prestalo. A keď mu už z toho všetkého začalo pekne hrabať, začalo to byť dokonca otravné. Ale zase to zachraňuje dostatočne akčný a napínavý záver, tam to opäť nabralo tie správne obrátky a končilo to solídnym bojom o prežitie rodinky. Ináč je to pekne nakrútené, takže nemám problém tomu dať aspoň ten solídny priemer. Len keby skrátili tú nezaujímavú históriu toho celého (vrátane stopáže) a predovšetkým medzi cca. 30 a 70 minútou nenútili diváka zaspávať. Ináč OK. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mestský učiteľ sa s rodinkou presťahuje do vidieckeho sídla, kde však zažíva vidiny a neurčitý pocit, že všetko nie je v poriadku... Mohla to byť tradičná, pozerateľná a príjemne štýlová anglická duchárčina, len škoda, že sa to rozhodli zase raz postaviť na tom, že hlava rodiny po celý čas vníma inak ako ostatní a teda sa väčšinu filmu správa ako iritujúci debil. A ani ostatné postavy nie sú nič moc, takže v tomto ohľade je to nefunkčné. Ostatné je viac-menej v poriadku; v uchádzajúcich medziach duchárskeho subžánru s tematikou rodinnej drámy, slušne natočené a občas aj napínavé. Fanúšikovia nenáročných „ghost stories“ budú možno spokojnejší. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Blackwood má jednu věc kterou převyšuje většinu hororů. A ta věc je poměrně i důležitá u těchto hororů. A to je hudba. Ta patří mezi hodně dobré apodtrhuje naprosto parádně atmosféru která ve filmu hraje velkou roli. Nicméně je film poměrně moc dlouhý a některé scény jsou vyloženě nudné. Postavy jsou poměrně i dost ploché ale herci hrály aspoň solidně. Nejedná se o špatný film jen prostě takové dobré odpočinkové béčko kterému by nebylo na škodě trošku ubrat stopáž. ()

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie muselo byť odložené o jeden týždeň kvôli silnému sneženiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama