Reklama

Reklama

VOD (1)

Tento film rozpráva príbeh o dvoch pittsburgských boxeroch - "Razorovi" a "Kidovi" (Sylvester StalloneRobert De Niro), ktorých krutá rivalita upútala pozornosť celého národa. V dobe ich vrcholovej slávy v dvoch vzájomných zápasoch jeden druhého porazili, ale v roku 1983, v predvečer ich rozhodujúceho tretieho zápasu, Razor neočakávane oznámil odchod do dôchodku bez udania dôvodu. O 30 rokov neskôr dostanú ponuku, ktorá sa neodmieta - vrátiť sa do ringu a konečne určiť ich vzájomné skóre. Pri ich prvom stretnutí prebehne nechcene vtipná bitka, do ktorej sa okamžite zapoja aj ostatní. Keď dokážu prežiť tréning, možno sa nového zápasu skutočne dožijú. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (676)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $29,807,260Tržby Celosvetovo $44,907,260Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,241,988Tržby za predaj DVD v USA $2,731,892║ film v zlých režisérskych rukách, škoda, mohla to byť ďaleko lepšia pocta, týmto borcom, slabý priemer /50%/ ()

Reklama

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Příjemnej film, kde oba pardálové parafrázují své slavné boxerské hrdiny z dřívějších a o mnoho lepších filmů. Odkazy jako když se Stallone chystá mlátit do masa a De Niro dělá trapnýho baviče ve svý vlastní hospodě jsou fajn, ale prostě už to je jen ohlížení se za starejma dobrejma časama, bez invence. Prostě přesně víte, co se tam bude dít a i když se na to vlastně kouká docela dobře, tak už mi to nějak nestačilo. A ten malej chlapeček byl jednoznačně nejotravnější dítě tisíciletí. Tím jeho pisklavym hlasem bych mučil vězně. Kdybych to ale náhodou někdy naladil v telce, tak bych se zaradoval a dočuměl to. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

To je tak, když se Vám splní jeden dost nemožný sen, který byste se ani za dvacet let nehodlali vyslovit, natož pak ho vůbec vidět, jako se mi vlastně stalo skutečností, když jsem před nedávnem šel do kina. A dopadlo to přesně tak, jak jsem si představoval a jak jsem sám chtěl. Zuřící býk se potkal s Rocky v ringu a vzešla z toho naprosto boží komedie se vším všudy. Kdo by to vlastně čekal, že se tyhle dva pardálové spolu sejdou. To, že z toho vyjde komedie snad nikomu ani jasnější být nemohlo. A pokud někdo očekával něco jinýho, měl by se jít vyplácat na cecek Roberta DeNira. V tu chvíli, kdy se Robert DeNiro postavil Slyovi v ringu, tak mi bylo jasný, kdo bude mít na vrh. Postava je postava, ale film je film a tady musím říct, že tvůrci odvedli naprosto skvělou práci. Udělali z toho přesně to, co z toho mělo být. Časem ošlehaný příběh života, který stojí za to odvyprávět, třeba i několikrát za život. Krásné splnění jednoho malého snu. Kdo by kdy čekal, že se takové legendy sejdou ve filmu...a že se sejdou v boxérském ringu? To už mohl tušit snad jenom blázen. Podle mě tady prostě každý filmový nadšenec musí skákat radostí. Jo a mimochodem...Alan Arkin tady předvedl něco, na co jakživ nezapomenu. Tolik hlášek pro jednu postavu? S tím jsem se dlouho nesetkal. Klobouk dolů! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Možno na plný to nieje, ale oceňujem ten nápad postaviť do ringu skoro sedemdesiat ročného Rockyho proti sedemdesiat ročnému Zuriacemu býkovi. Fanuškovia a aj nefanušikovia, ktoré videli ich dva boxerské filmy budú nepochybne nadšení. Skvelí príbeh, v ktorom perfektne sedia obe postavy a aj tie vedľajšie (Arkin najlepší a Basinger najkrajšia). Sly hra to čo mu išlo vždy a De Niro presne to čo predvádzal v Zúriacom býkovi. Odkazy na predošlé filmy sa tam nájdu, ale nikdy to nieje prehnané, pretože tento film predovšetkým funguje ako samostatný a nie len ako komédia. Príbeh funguje, postavy majú čo hrať a Arkin hláškuje viac ako Sly vo svojich všetkým filmoch. Pre mňa veľmi milé a príjemne prekvapenie od starých pánov. P.S. počkajte si pár sekúnd, po skončení filmu, čaká na vás milé prekvapenie v podobe Mikea Tysona. 90% - 5* ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (28)

  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)
  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (viac)

Reklama

Reklama