Reklama

Reklama

Kopáči

(seriál)
  • USA Diggers
Reality-TV
USA, 2012, 30 min

Hudba:

Evan Wise

Obsahy(1)

Fanda detektorů kovu "King George" Wyant a jeho kamarád Tim "Ringmaster" Saylor prozkoumají zemi a hledají ztracené historické relikvie. Jejich nadšení je nakažlivé, jejich humor nepředvídatelný, a slovní zásoba ... jediná svého druhu. "KG" a "Ringy" mají srdce na dlani, nejsou hnáni penězi, ale vzrušením z toho, co odhalí jejich další kopání. Chápou, že každá věc má svůj příběh a kopáči tyto příběhy prostřednictvím grafiky a historickém kontextu znovu oživují. Historici, archeologové a vlastníci půdy je v poslání podporují, a oni se svým vlastním způsobem, na své křížové výpravě, pokoušejí exhumovat historii, která by jinak byla zapomenuta. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Dvaja blázni vyzbrojení detektormi kovov behajú po poliach a lúkach, strkajú svoje paprče všade ako nejaké kutáče, strúhajú debilné ksichty a hrajú sa na Schliemanna. Takýto program podľa mňa do produkcie History Channel nepatrí. ()

Reklama

marrrrian odpad!

všetky recenzie používateľa

V skratke: orgazmické vzdychanie nad každým kúskom kovu, na ktorý "kopáči" zázračne narazia. Je horor to pozerať a počúvať. Náučná hodnota je priamo úmerná neznesiteľnému prejavu hlavných aktérov. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama