Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Příběh seriálu se odehrává na pozadí alternativního světa mechanizovaného Liverpoolu, v němž mechanizace dozrává do své nejskvělejší podoby; mechanizace skloubená s magií. Výsledkem tohoto spojení není nic jiného než jakýsi druh kyborgů, dokonale pracujících robotů. Jedním takovým je i Yaya (Hitomi Harada), unikátní dívčí multifunkční automatický robot, doprovázející svého pána, tzv. loutkáře, Raishina Akabaneho (Hiro Shimono) z Japonska až do světoznámé britského akademie kouzel, Walpurgis Royal Machinart Academy. Místa, kde se setkávají všichni loutkáři se svými výtvory nejenom pro možnost utkat se ve vzájemných soubojích a dostat možnost naučit se tak novým kouzlům a výrobním postupům, ale taky z důvodu zasloužit si ve výročním turnaji titul Weissman, symbol respektu, ale také strachu. To se ale povede jen jedinému z mnoha zúčastněných. Ti všichni se během festivalu Walpurgis Nigt, konaného jednou za čtyři kouzelnické roky, utkají se svými automatickými roboty v nebezpečných soubojích v nichž jde často o život jak loutkáře, tak i samotných automatických robotů. (Conspi)

(viac)

Videá (8)

Trailer

Recenzie (3)

Madsbender odpad!

všetky recenzie používateľa

Ujačaná nezaujímavá nuda, ktorá sa snaží tváriť ako mix FullMetal Alchemist a Pokémona s pridanou hodnotou v podobe sexuálne zameraného "humoru". Myslím, že jedna epizóda je viac než dosť. Už tak ma tento "výtvor" obral o 24 minút môjho života. ()

Palisander 

všetky recenzie používateľa

Veselo-dramatická magická sci-fi háremovka (toto sa dá zaradiť asi do všetkých kategórii aké existujú) s nejakým tým ecchi. Plus je, že dievčatká sa na hlavného hrdinu nelepia len tak, ale majú na romantický vzťah svoje dôvody. Dosť veľa akcie, ale nie zbytočnej. Pekne vymyslený svet, lepšie prepracovaný ako v kadejakom populárnom hranom sci-fi. A milé slečny ;-). Avizovaná pointa neprišla, záporáci pribúdajú, veci sa komplikujú, takže počkáme a snáď uvidíme niečo viac. Príbeh má rezervu na niekoľko ďalších sérií. Mne to pripomenulo Zero no tsukaima. ()

Galéria (55)

Reklama

Reklama