Reklama

Reklama

Sekai de ičiban cujoku naritai!

(seriál)
  • Japonsko Sekai de ichiban tsuyoku naritai! (viac)
Promo
Animovaný / Komédia / Športový
Japonsko, 2013, 4 h 36 min (Minutáž: 23 min)

Predloha:

ESE (komiks), Kijohito Nacuki (komiks)

Scenár:

Kazuho Hjódó

Hrajú:

Ajana Taketacu, Nobuhiko Okamoto, Suzuko Mimori, Ajahi Takagaki, Eri Kitamura, Rina Sató, Hisako Kanemoto, Saki Fudžita, Fumihiko Tačiki, Nacue Sasamoto (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Sakura Hagiwara je členkou dievčenskej hudobnej idol skupiny Sweet Diva. Keď ďalšiu členku - Elenu Miyazawu - zraní profesionálna wrestlerka Rio Kazama, rozhodne sa Sakura vstúpiť do ringu a pomstiť ju. Sakura sa stáva súčasťou spoločnosti Berserk, ktorá sa venuje ženskému profesionálnemu wrestlingu, pričom čoskoro ukáže, že medzi lanami ringu jej to ide rovnako dobre ako na pódiu. (GTS_PUNK)

(viac)

Videá (1)

Promo

Recenzie (3)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Krátke 12-dielne anime, doplnené šiestimi extra mini epizódami, sleduje v hlavnej úlohe Sakuru Hagiwaru, členku dievčenskej hudobnej idol skupiny Sweet Diva, ktorá sa jedného dňa rozhodne vstúpiť do ringu vo svete profesionálneho wrestlingu. Jednotlivé epizódy sledujú jej postupnú cestu za tým - ako už samotný názov anime naznačuje - aby sa stala najsilnejšou na svete. Príbehovo pomerne jednoduchý kúsok sa okrem Sakury a jej tréningu v ringu okrajovo zameriava aj na idol zoskupenie Sweet Diva po jej odchode. Práve stret týchto dvoch svetov - wrestlingového a idol - je hlavným nosným pilierom celého seriálu, na ktorom stojí dej. Až na jeden menší zvrat sa toho však v celom anime príliš veľa nedeje, pričom je jednoduché predpovedať, ako sa všetko bude príbehovo vyvíjať až do samotného konca. Nehovoriac o tom, že veľkú väčšinu času divák prakticky aj tak sleduje iba postavu Sakury v submission chvatoch, z ktorých sa nevie vymaniť, prípadne detailné zábery na bujné poprsia či iné časti tiel protagonistiek. Anime rovnako nijak zvlášť nevyniká ani po vizuálnej stránke, ktorá je kombináciou použitia 2D a 3D prvkov. Sekai de ichiban tsuyoku naritai! vyniká jednoduchosťou a ľahkou podpriemernosťou. Diváka neurazí, ale nemá ho ani čím veľmi nadchnúť. Zaujímavé je snáď iba zasadenie do sveta ženského profesionálneho wrestlingu, ktorý má v Japonsku dlhú a bohatú tradíciu. Pochvalu si zaslúži chytľavý záverečný hudobný ending. Jeden, dva, tri, je dobojované. ()

Reklama

Reklama