Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Kanou Shinichi je otaku [priaznivec anime, pozn.] do morku kostí, no práve vďaka tomu prišiel o priateľku a uzavrel sa pred svetom. Dni trávi sledovaním anime, čítaním mangy či zbieraním akčných figúrok. Jedného dňa natrafí na pracovnú príležitosť ako stvorenú práve pre neho - prvým krokom k jej získaniu je úspešné vyplnenie "otaku testu". Čoskoro však zistí, že toto nie je obyčajná práca, a ocitá sa v paralelnom nadprirodzenom svete, v ktorom má ako misionár vyslaný japonskou vládou šíriť kultúru otaku... (Madsbender)

(viac)

Recenzie (4)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Je to na jednu stranu poriadna blbosť, na druhú až nepríjemne presná exkurzia do života pravého otaku. Anime, hry, figúrky, plagáty, to všetko tu má svoje miesto tak isto ako fantasy prvky - elfovia, trpaslíci, kúzla, furry (yess!), dokonca aj military a riešia sa aj isté ženské prednosti (ehm). Občas je to trápne až na pôdu (Petralka permanentne), ale stále to má svetlé momenty. Objektívne by som mal ísť o hviezdičku nižšie, ale táto kravina ma zatiaľ baví... UPDATE: Teda bavilo. Spätne už ani nedokážem povedať, čo, lebo do ôsmej epizódy všetko z toho vymizlo a ostala len vytrvalo stupídna snaha o širšie upovedomenie o moe, otaku komunite, ale hlavne extrémny nadbytok ecchi a miera otravnosti na astronomických hodnotách. DinoRaptor sa mýli, aj toto hodnotenie je pre takýto druh gýčovej zbytočnosti až príliš vysoké (to DinoRaptor: ak chceš vidieť seriál, ktorý je "hezký, veselý a pěkně nakreslený", odporúčam My Little Pony). 35% ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Outbreak Company je niečo medzi...... nebolo to ani až tak hrozné ale ani dobré. Bavilo ma to kvôli Petrarce ale inak som sa skôr nudila. Ale horšie ako samotné anime boli tie titulky. To bolo proste na zaplakanie s tým pravopisom. Ale hlavne, že tam boli tie strašne "smiešne" popisky v zátvorke, ktoré môžem akurát tak osrať. Lebo mňa tak zaujíma čo si o danej scéne myslí autor titulkov. Dement. ()

Roby 

všetky recenzie používateľa

Toto anime zachránily poslední dva díly, které snesou přísnější měřítka a kde se konečně začalo něco dít. Jinak je to naprosto průměrná série plná fanservisu. Nic převratného 45%. ()

SaMaeL98 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hnus. Jak já nesnáším anime o otaku... Jsem weeb, otaku, mám doma mangy, novely, plakáty, drahý figurky, waifu polštáře, ale nepotřebuju o tom vidět i anime... Tohle byl hnus. ()

Reklama

Reklama