Reklama

Reklama

VOD (1)

Bradley (Ross Nathan), Zach (Herbert Russell) a Ed (Ben Begley) vyrazia na oslavu konca slobody ich homosexuálneho kamaráta Douga (John Livingston). Ten si má vziať Traceyho (Sam Pancake). Lenže páni sa po divokej jazde prebudia v akejsi dystopii, v ktorej prebieha súťaž medzi filmovými postavami. Vyhrá ten, kto sa nenechá zavraždiť. Priatelia zisťujú, že sa do vražednej súťaže prihlásili dobrovoľne vo chvíli, keď boli pod obraz opití. Teraz sa však už zo súťaže nedá vystúpiť. Vo chvíli, keď sú priatelia vysadení na bojové pole, sa im navyše stratí ženích Doug. Bradley, Zach a Ed sa ho teda vydajú do okolia hľadať. Stávajú sa však cieľom útoku rôznych filmových postáv (Thor, elfovia, indián, Carrie atď.). Tieto postavy nielenže sa snažia zabiť Bradleyho a spol., ale zabíjajú sa aj navzájom. A tak sú po niekoľkých pokusoch o ich zabitie priatelia nútení zažiť upálenie skupiny žien, Zachovi priamo pred očami indián zabije modrú nahú elfku, do ktorej sa Zach zamiloval, a sú pobodaní geneticky upravenými osami, ktoré z nich majú urobiť homosexuálov. Kvôli napadnutiu osami sa rozdelia, ale onedlho Edovi dôjde, že môžu vyhrať, len ak budú držať spolu. Tomu nasvedčuje aj zmena pravidiel hry tak, ako ju vyhlasuje šialený producent, ktorý má všetko na starosti. Ed sa v súťaži stretáva so sedemnásťročnú Amazonkou Katnip (Rita Volk), do ktorej sa zamiluje. Dievča priateľom spoľahlivo pomáha zabiť ich protivníkov, nakoniec však sama umiera Edovi v náručí, keď mu pred svojou smrťou ukáže prsia. V tú chvíľu sa priateľom podarí konečne nájsť Douga. Šialený producent však opäť zmení pravidlá hry, a tak sa majú priatelia pozabíjať medzi sebou pomocou sexuálnych pomôcok. Skupina sa však nemieni šialeným pravidlám podvoliť, a tak na radu Zacha prehĺta jedovaté osviežovače do záchoda a dúfa, že producent ich nenechá zomrieť. V tej chvíli sa však všetci prebudia v hotelovej izbe a uvedomia si, že je najvyšší čas vziať Douga na svadbu. Na svadbe stretáva Ed dievčinu, ktorá sa veľmi podobá Katnip... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

cocrHeLL odpad!

všetky recenzie používateľa

Co to bylo? ... Překousl jsem to a dodíval se do konce, bo jsme na to koukali s přítelkyní. V jiném případě bych to po patnácti minutách vypl... pravda jest, že bych tím ztratil nejlepší scénu, která byla zhruba uprostřed, ale i tak bych asi o nic nepřišel. Tvářilo se to relativně kvalitně, ale celkově to vlastně za nic nestálo... hotovej průser.. ()

maddy odpad!

všetky recenzie používateľa

V hlavných úlohách: The Hunger Games, The Hangover, The Lone Ranger, Thor / Vo vedľajších úlohách: Carrie, The Walking Dead, Ted, Charlie and the Chocolate Factory, Pirates of the Caribbean, Avatar / Ďalej hrajú: Desperate Housewifes, Muppets, Obama, Fifty Shades of Grey, World War Z, Human Centipede a ďalší. Po treťotriednych parodických variáciách na Paranormal Activity ako napríklad už len názvom dementné 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo a mnohých ďalších, postretol po megaúspechu The Hunger Games tento trend aj túto sériu a kvázi humorné zmesi všetkého možného, avšak stavajúce na základnej premise Hunger Games, sa začínajú objavovať ako huby po daždi. Bohužiaľ, akákoľvek kvalita alebo aspoň akýkoľvek náznak čoby len miestami normálneho humoru sa v nich objavovať rozhodne nezačal. Po otrasných The Starving Games, ktoré si keď už nič iné aspoň uvedomovali svoj podradnú úlohu, prichádzajú na rad The Hungover Games, ktoré si myslia, že čím viac postáv/situácii alebo len obyčajných odkazov/zmienky/citácii na slávne snímky predvedú, tým viac diváka ohúria svojou sofistikovanosťou. Sorry, tu sa evidentne niekto zbytočne snažil predviesť niečo viac ako ďalšiu chabú paródiu štvrtej cenovej skupiny, avšak ani v najmenšom si neuvedomil ako sračku drží v rukách. Na Hungover Games nie je vtipné skutočne nič, a čo je najhoršie nedá sa zasmiať ani nad naivitou samotných tvorcov, prípadne nad lacným vizuálom alebo len nad obyčajnou demenciou všetkých zúčastnených. Oproti tomuto totiž aj ten najidiotskejší piaty diel Scary Movie pôsobí ako veľdielo a to je čo povedať. Odpad ako vyšitý! ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Dát dohromady "Hungover" a "Hunger Games" už podle názvů není až tak těžké. Na první pohled je jasné, že se bude jednat o parodii a nejde opravdu o nic jiného. Tohle je prostě jenom skládka blbých vtipů, kde jediné, co vyniká je Rita Volk, původem uzbecká herečka, která očividně nemá problém s tím, aby zahrála cokoli, navíc je opravdu sexy. Jinak ale celkem klasická parodie, která vyhrává sem tam dobrým vtipem a přítomností pornohereček. ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Prisambohu je to lepsie ako vsetky Hry o zivot, a vsetky "Opice" /pre ceskych bratov-"pařby"/ dohromady. Kto videl tieto zazraky, a ma rad parodie, mal by sa pri pozerani usmievat. Je tu kopa znamych filmovych hrdinov, par odkazov na posledne americke filmove hity, a v prvom rade jednoducha zabava TAKMER bez prdov, grgov, zvracanic a hovien...aj ked nejaka ta Ludska stonožka sa spomenie. Rita Volk tiez nie je na zahodenie. ()

tnp101 

všetky recenzie používateľa

Jelikož jsem měl tu čest s ultravýkaly typu Disaster Movie, toto bylo překvapivě na úrovni. Nebál bych se to přirovnat ke "kvalitám" čtvrtého Scary Movie. Oceňuji snahu o děj a slušnou produkční hodnotu. Všeobecná sprostota a nahota je překvapivě dobře využita. Takže pokud jste správně naladění a víte, do čeho jdete, v rámci žánru je to dobré. Místní hodnocení je dost mimo. 50% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama