Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evangelína utíká od despotické rodiny. Přijme novou identitu a zapíše se na vysokou školu. Když už se pomalu otevírá světu a konečně začíná žít, je brutálně zavražděna a pohozena v lese. Vedle dalších těl pohřešovaných žen. (LIVINGDEAD)

Recenzie (5)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Celkom súhlasím s kolegom, až na jednu vec. Že je to natočené pozerateľne. Ja si skôr myslím pravý opak. Pre mňa veľmi ťažko sledovateľný film, a nie kvôli tomu, že by sa jednalo o nejaký amatérizmus, ale kvôli tomu, že je to nakrútené chaoticky, a úprimne povedané, liezlo mi to poriadne na nervy. Zase do skáče z jednej dejovej línie na druhú, flashback sem, flashback tam, do toho otravné snové fantazmagorické sekvencie, no načo to bolo dobré? Veď sa vlastne jedná len o klasický príbeh o pomste. Keby to nakrútili plynulo a radšej sa koncentrovali na masky, gore, charaktery postáv atď... tak z toho mohol byť celkom schopný malý horor. Zmagorili tu čo sa dalo a spravili z toho zlátaninu bez hlavy a päty. Herci fakt strašní, ale to ma trápilo najmenej. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Novú študentku si podá niekoľko vraždiacich zmrďákov a nechá ju v lese napospas smrti . Namiesto smrti sa jej však dostane nadprirodzenej sily a túžby po pomste. Slabý teenagerský horor, trochu vykrádajúci "The Crow", ale svojim chaotickým prístupom zabŕdajúci aj do rape & revenge, školských thrillerov a fantasy, s hroznými vyumelkovanými hercami, ktorí akoby vypadli z (ne)obľúbenej "Twilight" vlny. Odohráva sa to v celkom príjemnom prostredí, natočené je to pozerateľne, avšak nejakej atmosféry, napätia či drsnejších aspektov hororu sa tu človek príliš nedočká. Mňa to nejako nebavilo, po chvíli ma už akosi ani nezaujímalo o čo tam ku*va ide. ()

Reklama

Fritaaa 

všetky recenzie používateľa

Dokáži si představit zdejší reakce na tento film. Většinové publikum bude zklamané kvůli pomalejšímu tempu, nepřítomnosti laciných lekaček a pro většinu bude neuspokojivé i finále, kde se neodehraje žádná super dlouhá bitva, ve které se nesmrtelná hlavní hrdinka bude snažit půl hodiny zabít tuhého záporáka. Tento snímek míří na menšinové publikum, které neohodnotí pěti hvězdičkami kraviny jako Hotel Inferno, Evil Dead nebo You're next. Pro nás menšinové publikum nabídne tento film pomalé drama, které si od hezké dvacáté minuty drží atmosféru a nezvrhne se do nesmyslné řežby nebo šíleně překombinovaného konce. ()

Mukade 

všetky recenzie používateľa

SPOILER - skutočne desivá pomsta, hlavného zloducha hneď prvým údrom kladiva do hlavy omráči do bezvedomia a druhým dorazí, fakt epic záver LOL. A ani ostatné "horror" scény neboli lepšie. A to som videl údajne uncensored 18+ verziu xD. (preklikané za polhodku) ()

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Opasok. Stará dobrá výchovná pomôcka slovenských rodičov na neposlušné dietky. Chýbal už len plač a jaternice po stehnách a na prdeli. Rich Harmon by sa mal v hororoch presadzovať viac, ako vrah, ako beznádejne nenapraviteľná mrdka, bez štipky súcitu. Takže za Richarda. Mohlo ho tam byť viac, a menej Evangeline, a bolo by to o niečo krajšie. Pretože pokiaľ bola tá mrcha bitá, znásilňovaná a týraná, bol to fajn film. Potom to pomstychtivo zobrala do vlastných paprčí a šlo to dolu prúdom. Pozabíjala pár neprajníkov, zachránila svoju "harajuku" priateľku, pomaličky jej bledlo telo, a X ďalších blbostí, a nakoniec to síce malo niečo do seba, ale nebolo to tak úplne to pravé, čo to mohlo byť. Ps: zaujímalo by ma, ako môže niekto "preklikať film za pol hodku", veď bože, ak ste trištvrte hodinu nevideli, tak ste prakticky nevideli film, či? ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Režisérku Karen Lam k napsaní scénáře podle jejich slov inspirovaly reakce na sériového vraha Roberta Picktona a na neobjasněné vraždy a zmizení žen na dálnici č. 16 v Kanadě. (Fritaaa)

Reklama

Reklama