Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rufus (Rory J. Saper) je veľmi plachý a osamelý chlapec odhodlaný začať znovu. Samozrejme, je niečím výstredný. Aj keď nie je závislý, zdá sa, že sa mu páči chuť krvi. Keď však do jeho malého mestečka dorazí prefíkaný lovec upírov, Rufus sa začne obávať o to, či jeho temné tajomstvo zostane aj naďalej ukryté... (metal.storm)

Recenzie (3)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Obstojný námet, ktorý mi bol napriek občasnému romantickému nádychu rozhodne viac pochuti ako priteplený "Twilight". Chvála bohu, že sa táto stránka viac menej drží v úzadí, no taktiež sa nedá povedať, že by bol "Rufus" krvavým nárezom, ktorý sa nado smrti uloží v pamäti diváka. Celé mi to prišlo ako akési sociálne drama, v ktorej je hlavnou postavou nedospelý, nedozretý jednotlivec, ktorý si zvyká na nové pravidlá v novom prostredí, hľadá si nových priateľov, respektíve snaží sa zapadnúť, pričom keď už sa zdá, že by ho samotné okolie mohlo prijať, objaví sa nebezpečenstvo v podobe "neprajníka". Skutočne ťažko sa mi to hodnotí. Z pohľadu drámy ma samotný snímok príliš nezasiahol, ako horor ho napriek občasným vsuvkám vnímať taktiež nedokážem, lebo nevyvolal zas také pocity, ktoré by som chcel, respektíve očakával. Je mi to ľúto, ale u mňa príliš nie, ale väčšine to sedí tak možno aj vám bude - 50% ()

Ammit 

všetky recenzie používateľa

Rozkošný snímek, kde trochu pokulhává logika jednání postav (jednou jsou s Rufusem, jednou proti němu, velká tajemství jsou jen tak vyzrazena), ale herecké výkony jsou fenomenální a celý nádech se podobá Let Me In (2010). ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Solídny, malý, nezávislácky horor s teenagersko-romantickým nádychom, ktorý našťastie nie je gýčovito zruinovaný. Herci sú neopozeraní a v pohode, malé zimné mestečko je kvalitnou kulisou a dá spomenúť na silnejšie počiny (typu "Let the Right One In" či "I am Not a Serial Killer") a celý monster aspekt sa vlastne dosť drží na uzde, tak ako aj tá romantická stránka, až ma na konci prekvapilo, ako tie – takmer 2 hodiny – ubehli. Mohlo to byť o niečo výraznejšie, ale aj tak FAJN. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v meste Dundurn v kanadskej provincii Saskatchewan. (metal.storm)

Reklama

Reklama