Reklama

Reklama

Sliedič

  • Česko Slídil (viac)
Trailer 1

Lou Bloom je mladý muž, posadnutý túžbou preraziť. Keď spozná svet reportérov, zbierajúcich materiál pre čiernu kroniku v lokálnom spravodajstve, zacíti životnú šancu. Stáva sa sliedičom, pre ktorého každá policajná siréna znamená potenciálny zárobok a obete zločinov sa stávajú zdrojom peňazí. V honbe za úspechom Lou postupne stiera hranice medzi pozorovateľom a účastníkom udalostí. Ako ďaleko je až ochotný zájsť? (STV)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Vlkodlak s Goslingem našel režiséra

Vlkodlak s Goslingem našel režiséra

09.07.2020

Reboot hororového Vlkodlaka v originále The Wolfman našel režiséra. Chystaný snímek od producenta Jasona Bluma nakonec natočí Leigh Whannell, jehož poslední filmy Upgrade a především Neviditelný… (viac)

Spider-Man vs. Jake Gyllenhaal?

Spider-Man vs. Jake Gyllenhaal?

22.05.2018

Po Princi z Persie se Jake Gyllenhaal vzdal blockbusterových ambicí a začal hrát v menších filmech. Díky Patrole, Zmizení nebo Slídilovi se z něj však znovu stalo žhavé zboží, po němž touží i drahé… (viac)

Gyllenhaal si zahraje Bernsteina

Gyllenhaal si zahraje Bernsteina

02.05.2018

Jake Gyllenhaal má za sebou Patrolu, Zmizení, Slídila nebo Demolici a do každého svého projektu jde na sto procent. Naposledy se Jake objevil v dramatu Silnější, kde si zahrál jednu z obětí výbuchů u… (viac)

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

26.02.2017

Pooperační komplikace nám dnes sebraly hereckého veterána Billa Paxtona. Mladší ročníky tohohle pána možná neznají, v 80. a 90. letech ho však nešlo přehlédnout. Kdo za to může? V první řadě James… (viac)

Reklama

Reklama