Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Freda Lopez (Bridget Fonda) a její manžel Vincent (Elias Koteas) tráví dovolenou v Georgii a jejich manželství se stává čím dál více nesnesitelným. Ona je neznámá muzikantka, která se za žádnou cenu nechce vzdát svého hudebního snu, zatímco on je frustrovaný umělec. Do toho přichází sousedka a koncertní houslistka Camilla Cara (Jessica Tandy) se svým tvrdohlavým synem Haroldem (Maury Chaykin). Vztah mezi Fredou a Camillou přerůstá v přátelství, jež podnítilo jejich společný útěk od každodennosti. Během cesty si k sobě získávají úctu a respektují navzájem svoje ideály i ideály těch druhých… (Agatha)

(viac)

Recenzie (2)

Agatha 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu hodnotit jinak, před Jessicou Tandy a jejím herectvím se hluboce klaním. Nebylo, není a nebude mnoho hereček, které by se ve filmu prosadily v tak pokročilém věku jako právě Jessica Tandy. Tento film není nijak světoborný, ale už jen kvůli báječné Camille si ho zamilujete. Škoda, že se na tuto úžasnou herečku tak nějak pozapomnělo. V televizi či na DVD se dá sehnat maximálně Řidič slečny Daisy nebo Nejsem blázen, ale o jejích ostatních rolích není moc šancí se dozvědět více. Bridgete Fonda Jessice Tandy skvěle sekundovala. Snímek byl vtipný, dojemný, ale i napínavý. Pro mě neměl chybu. Jednoduše bych to vyjádřil tak, že se Jessica Tandy pro svou předposlední filmovou roli narodila a jsem moc rád, že si jí stihla zahrát. Upoutávka k filmu na: http://www.youtube.com/watch?v=hwcFJep8KMw ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Druhy film reziserky Deepa Mehta  a hned krasna podivana.  jedno manzelstvo je v problemoch, on ma tamto tam, ona zas sa nechce vzdat hentakej veci ..... proste pribeh zo zivota. Manzelia stretli susedku, ktora ma akehosi syna.....  a pribeh moze zacat. Vysoko ocenujem, ze sa to rozvija pomaly, navyse v andhernej prirode s obycajnymi dialogmi. Herecka Jessica Tandy sa presadila az v 80 -ke pribehom Ridic slecny Daisy, a tuna zakoncila herecku karieru svojim poslednym nadhernym oddychovym filmom  : 85 % ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (3)

  • Naposledy společně před kamerou se v tomto snímku setkalli manželé Jessica Tandy a Hume Cronyn, kteří spolu strávili dlouhých 52 let společného života. (Agatha)
  • Lokality, ve kterých se natáčelo: Jekyll Island Club Hotel a exteriéry v Jekkyl Islandu v Georgii, Savannah a Isle of Hope v Georgii a v Hamiltonu a Torontu v Kanadě. (Agatha)

Reklama

Reklama