Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Don't Pass Me By rozpráva o štyroch ženách a štyroch životných rozhodnutiach. Predstavuje príbeh o tom, že ak niečo skutočne chcete, musíte ísť za týmto cieľom, inak celý život prejde iba okolo... Hannah (Rachel Noll) sa práve dozvie nepríjemnú a trpkú novinu o jej zdravotnom stave a bude musieť využiť čo najlepšie čas, ktorý jej zostáva. Danielle (Katy Kvalvik) je začínajúca hollywoodska hviezda, ktorá bude musieť učiniť rozhodnutie medzi životom a jej kariérou v čase, keď je na ňu vyvíjaný tlak zvonku. Jill (Nancy Karr) prechádza krízou vo vzťahu, ktorý, ako sa zdá, nevedie nikam. Brooke (Elizabeth Izzo), nezodpovedná tínedžerka, ktorá náhle zisťuje, že je v štvrtom mesiaci, sa bude musieť odhodlať a požiadať svoju staršiu sestru o pomoc. (sochoking)

(viac)

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Je to nezávisle produkovaný filmík tímom okolo dvoch hlavných predstaviteliek (Danielle a Hannah), ktoré si to i sami napísali, zacvakali i zahrali. Ide v ňom o štyri baby a štyri životné rozhodnutia. Mne sa páčila situácia v parku, ked' si Hannah po behu potrebovala oddychnuť a zrovna tam sedel v tieni pod stromom týpek- filozof, v takom idiotskom klobúčiku, aké nosia tí chuji v každej chlapčenskej gay-popovej skupine, no a on povedal jednu nádhernú myšlienku, okolo ktorej sa vlastne krúti celý film: '' Toto je jediné miesto, kde môžme urobiť nejakú zmenu. Ak niečo chceš, tak si za tým chod', inak môže život urobiť jednu nešťastnú vec- pass you by!'' ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Štyri príbehy, štyri ženy, štyri rozličné osudy, ktoré však spája jedna vec. Dostanú do života novú šancu. Asi tak by som mohol definovať v skratke príbeh "Don't Pass Me By". Nevedel som úplne do čoho vstpujem, no keď som videl logo Gravitas Ventures, minimálne som tušil, že by mohlo ísť o kvalitný zážitok. To sa našťastie vyplnilo. Myslím si, že všetky štyri príbehy sú spracované veľmi dobre. Jediné čo by som filmu dokázal úprimne vytknúť je, že by som bol radšej, keby sme sa mohli v tom všetkom vŕtať trošku viac. Keby sme mali jednotlivých scénok viac, alebo keby to bolo ešte o niekoľko minút dlhšie, aby sa to dokázalo kvalitnejšie rozobrať. Je treba si uvedomiť, že robiť filmy, ktoré sú rozvetvené na viacero príbehov je náročné, aby postupne človek nemal pocit, že niektoré z nich sú preferované oproti iným. A bohužiaľ aj tento trošku spadne do tejto pasce. Tak nejako som mal pocit, že sme na niektoré postavy celkom dlho zabudli a potom keď sa k nim vrátime som si nejako uvedomil - "Aha, oni sú tu vlastne tiež." Nie je to nevyhnutne chyba filmu, no ukazuje to, že som sa do toho dostatočne bol schopný dostať a chcel vidieť viac. Ale ak mám takéto problémy, ukazuje to, že ide o dobrý projekt. Ak budete mať čas a chuť, čeknite si ho. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Reklama