Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď televíznemu moderátorovi Ulfovi jeho priateľka Anni oznámi, že je tehotná, nie je nadšený, odmieta prijať zodpovednosť a radšej Anni nechá, aby sa od neho odsťahovala. Dieťaťu vo svojom živote sa tým však nevyhne. Keď jeho sestra upadne po pokuse o samovraždu do kómy, musí sa starať o jej syna Aarona. Hoci ani Ulf, ani malý Aaron tým nie sú nadšení, nemá inú možnosť, keďže je Aaronovym jediným žijúcim príbuzným. Dokáže Aaron zmeniť Ulfov postoj k životu? (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Generi 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy jen za aktuálnost tohoto tématu. Ale jinak bych přerazila toho rozmazleného 12 letého fracka, ke kterému se všichni chovali jako k 5 letému, mrněti, a on se pak choval přesně tak. Nevím, jestli režisérka někdy viděla 12 letého puberťáka. Téma přerodu sobeckých individualistů na citlivé lidi by si zasloužilo lepší zpracování ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hlavný predstaviteľ vyzerá ako Reinhard Heydrich a to teda nevzbudzuje sympatie. Ide takmer o nemecký pokus urobiť Sandlerovho Veľkého tatu, ale bez vtipu. Navyše s trápnym záverom. ()

Reklama

zorrra 

všetky recenzie používateľa

Neznášam nemecké filmy,muž sa mi smial, že už som fakt klesla na samé dno filmového plátna, keď toto kukám a nakoniec sa tak do toho zapozeral, že skončil film ani nevedel ako. Mne sa to páčilo, teda na to, že to bol nemecký film. Plus sa mi páčila hudba,za mňa a muža 3*😃 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Je to pekny film. Fuckt je! Taky farebny, furt sa tam nieco hybe, kulisy su tam, travicka, stromceky ... no a dokonca herci vedia rozpravat. Summa Sumarum, za prispenia vsetkych svatych a s odretymi usami vydalo za 5 % ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama