Reklama

Reklama

Ramones - Pet Sematary

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1989, 3 min

Recenzie (13)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Co se stalo na hřbitově domácích zvířátek mi patrně zůstane navždy utajeno a tak jsem určitě nepochopil vše, co mi chtěli Ramones tímto klipem říct. Mé uši však pochopily, že tahle pohodovka se jim líbí a mé levé oko zase zjistilo, že několik vizuálních vtípků se taky celkem povedlo. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Vše vpodstatě napsal MM_Ramone...ta kombinace horror+King+Ramones je vražedná. Pohřební klip s dechem gotiky (která však není ani ve filmu, ani v knižní předloze), uhrančivým hlasem a mrazivou hudbou je natočen s vtipem a nadsázkou, což dnes zní poněkud morbidně, když hlavní členové kapely již odpočívají pod drnem. Před časem jsem si tento velký hit vychutnal v podání kanadské skupiny The Creepshow v Plzni, zapomenout se ale nedá ani na povedenou předělávku od Plexis Svět jsou báry... ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Jsem odpůrcem toho, aby se na filmové databázi CSFD dali hodnotit hudební videoklipy, protože tu nemají co dělat, ale v tomto případě udělám výjimku. Když už tu Ramones a jejich videoklip jsou – hudba vážně povedená, originální film Pet Sematary ušel a vidím ho jako lepší průměr, no a knižní předlohu mám velice rád. Takže i v tomto případě udělím nadprůměrné čtyři ****… ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Absolútne moja najväčšia srdcovka z celej tvorby Ramones. Dlhé roky som tento song mal dokonca ako budík na mobile. Pesnička vznikla na zakázku samotného Stephena Kinga, ktorý Ramones ako svoju obľúbenú kapelu oslovil a požiadal ich, aby pre chystaný film zložili pesničku. Klip je prekladaný zábermi z tohto veľmi vydareného hororu a má hustú atmosféru, ktorú navyše dopĺňajú zvuky syntezátoru. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Hudobný video klip americkej kapely Ramones, ku skladbe „Pet Sematary“, ktorá je súčasťou rovnomenného horrorového filmu, natočeného podľa románu Stephena Kinga. To je pre mňa mimoriadna trojkombinácia. Som vášnivým priaznivcom filmového hororu, nekriticky obdivujem celú literárnu tvorbu geniálneho spriadača príbehov majstra Kinga a new yorkská punk rocková skupina Ramones navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou. Veď i môj užívateľský profil tu na čsfd je plne ovplyvnený touto tématikou. Horror – King – Ramones!!! Takže v tomto prípade naozaj nemám čo riešiť. Dávam jasných päť hviezdičiek. I´m Grave Digger from Pet Sematary. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Pieseň vznikla na priamu žiadosť Stephena Kinga, ktorý oslovil Ramones ako svoju obľúbenú kapelu, či by vytvorili doprovodnú pieseň k pripravovanému filmu podľa jeho románu. Text napísal basgitarista Dee Dee Ramone spoločne s vtedajším producentom kapely Danielom Reyom. Z piesne sa po uvedení stal hit v rádiách a dodnes patrí medzi popredné hity kapely. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama