Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gaal, Salvor a Hari na Ignise načrtnú novú cestu vpred. Demerzel ide na Trantor, aby urobila kroky, ktoré navždy zmenia impérium. (Apple TV+)

Recenzie (8)

jjjerry odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tady je typická ukázka hloupých scénaristů, co si myslí, že diváci jsou ještě hloupější. Tak rošádu musí ukázat dvakrát aby mohla být v posledním díle a měli pocit, že to všichni pochopili. Ale pak je to snůška nelogiky a kravin. Od chybějícího osoboního štítu. Po nahodou "udržbovou" lod která může odletět a nic jiného ne. Trezor co je vlastně lod, no to už bylo fakt moc. Jediný dobrý, že ta otravná Salvor snad konečně navždy... ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi vela metafyziky, katarzie a zmierenia s osudom, ci naopak jeho kontradikcie. Pobavila linia s "Day-om", logicky nam vsak bolo jasne dalsie Demerzeline konanie. Zvrat v Tellem prisiel necakane, hoci, najstarsie hororove klise sa ukaze vzdy v uvode zaverecnych titulkov - odkialsi este vylezie a urobi "baf!". Vylev modrookeho fanatika v zaverecnych skundach mi prisiel usmevny. Mohli trosicku popracovat tak odhodlane predsavzatie. Pomerne dostojny zaver. Pozn. na okraj - Hari vedel ale riadne dlho zadrziavat dych, vsakze. :) Nadpriemer. 65% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama