Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zástupkyňa kráľovnej, Rue, sa Súmraku zverí o nedôvere voči Demerzel. Hober Mallow urobí odvážny krok. Deň sa vydá na Terminus a k Nadácii. (Apple TV+)

Recenzie (7)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Znát knižní předlohu znamená nejen to, že vás bude iritovat její prznění, ale také to, že VÍTE. Takže jestli si tady mnozí ucvrkávají z originálního odkrývání karet a brada se jim jen třese od toho obdivného WOWování, tak já mám od těch úšklebků tik do levého oka. Slátanina. I když jsem se už dávno oprostil od srovnávání, je to prasoscifiguláš. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jednoznance zatial najlepsia epizoda celej druhej serie. Deje sa toho mnoho, vyznamne a v mnohych liniach a na mnohych miestach galaxie. "Empire can be TOUCHED". Potesil uvod s modroockou - symposkou Seldon-ovej cirkvi (btw. kockou z Harryho Pottera, do ktorej sa zakukal) a nemenej ponuka "obnovy pamate" najstarsiemu imperatorovi. Drza princeznicka zatial intriguje a vyuziva svoje ..ehm..prednosti. :) Paradne bolo i "vedecke filozofovanie Salvor s "druhym Harim". :) A naviac nam dopriali rozmarnu sexy-hratku v obkluceni nevedemych nepriatelov..no teda. A zaver, nam vnimavym, potvrdil to, co sme o Demerzel predpokladali. Spokojnost. 85% Silne stvorhviezdie. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama