Reklama

Reklama

Čierny zoznam

(seriál)
  • Česko Černá listina (viac)
Trailer 1
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2013–2023), 156 h 23 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

Jon Bokenkamp

Réžia:

Joe Carnahan, Nick Gomez, Vincent Misiano, Michael Waxman, Bill Roe (viac)

Hrajú:

James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Annet Mahendru, Parminder Nagra, William Sadler, Aja Naomi King, Alan Alda (viac)
(ďalšie profesie)

Série(10) / Epizódy(218)

Najhľadanejší kriminálnik sveta Raymond Reddington (James Spader) sa z neznámych dôvodov vzdá do rúk federálov a ponúkne im pomoc. Nie však obyčajnú: je ochotný loviť a chytiť najväčších kriminálnikov. Teda tých, s ktorými doteraz spolupracoval a ochraňoval ich. Jeho jedinou podmienkou je, že bude spolupracovať iba s jedinou, mladou agentkou FBI, i keď s ňou zdanlivo nemá žiadnu spojitosť. (TV Dajto)

(viac)

Diskusia

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Prvá séria bola vynikajúca. Ale na začiatku druhej série mi bolo jasné že to bude telenovela.

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

ashley1981

Ano ale okrem danej postavy odchadza aj tvorca Jon Bokenkamp. Tak mam dost obavy o dalsi vyvoj. 

Co sa tyka identity Redingtona tak ma to napadlo uz ked tam robila bordel Mr. Kaplan. Ale povedzme si otvorene, ze aj ked to silne naznacuju, tak to povedane nebolo a je viac menej trademarkom serialu, ze cim silnejsie nieco naznacuju, tym menej casto to je pravda. 

Na 9tu seriu som zvedavy, aj ked dufam, ze to uz ukoncia. Momentalne tam totiz neostal ziadny zaporak ani nedoriesena linia ako pri kazdej midseason prestavke, ci konci serie. 

ashley1981

ashley1981 (hodnotenie, recenzie)

Tak 9 série bude! Už jsem se smířila s né úplně chtěným, ale geniálním koncem a ono Ahaaaaa, bude se pokračovat :-)). Už se těším, jak z toho všeho vybruslí! 

na príspevok reagoval alienemo

ashley1981

ashley1981 (hodnotenie, recenzie)

Reddington byl její matka...rozhodla se pro změnu celého vzhledu/pohlaví, jen aby mohla pokračovat dál životem, který znala a k tomu chtěla ochránit svou dceru a být tak i s ní později v kontaktu, díky spolupráci s FBI. Konec mě neskutečně nasral, pardon, fakt jsem doufala v lepší konec, takový jaký Red naplánoval... Ale uznávám, že je zakončení vlastně zároveň geniální! 

Zlty_Dodo

Zlty_Dodo (hodnotenie, recenzie)

tak to skoncilo, ale sorry, nepochopil som, kto vlastne teda bol Reddington :) poprosim niekoho bystreho o vysvetlenie

Pilda17

Pilda17 (hodnotenie, recenzie)

Rewol

Věř, že i dál je o co stát. Pokud tě baví klasický kriminálky, tak tahle není úplně typická a jsou zde zajímavý zločinci, ač je to třeba jen omáčka a s hlavní dějem to nemá nic společného. Pokud se děj věnuje hlavnímu příběhu, je vždy o co stát. Zvratů je opravdu požehnaně, takže já jsem u aktuálního dílu a pořád se bavím.

Rewol

Rewol (hodnotenie, recenzie)

Je to vážne divné. Hlavná ženská postava má "tváričku", ktorá sa hodí maximálne tak do nejakého romantického dojáku s ružovými svadobnými šatami a húfom prisprostých kvičiacich družičiek. Samotný Reddington mi zase v každom jednom zábere pripomína chlapíka, čo každé tri sekundy v ústach rozlúskne a zje slnečnicové semienko, čo vážne neznášam, keď to niekto robí.

A napriek tomu sa mi ten seriál páči, má skvelý scenár, veľmi dobré zápletky a nejasný cieľ. Momentálne som pri S02E21. Áno, má to aj slabšie časti s naivnými zápletkami, kde vidieť, že sú tam akoby umelo nalepené. Asi by seriálu viac prospelo, keby tých častí bolo podstatne menej, bol by skôr uveriteľný. Po ukončení dejovej linky s "Berlinom" trochu stratil seriál dych a prišli aj hlúpe časti. Dúfam, že sa to zlepší, pretože ten potenciál je veľmi dobrý. a to aj navzdory tomu, že hneď dve najhlavnejšie postavy sú mi veľmi nesympatické. Je to vážne divné ;))

na príspevok reagoval Pilda17

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Prvá séria na 4 hviezdy. Ostatné na 1-2. Žmýkanie dobrého námetu. A nechýba ani seriálové klišé o "super spoločnosti" ktorá riadi svet. 

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

S.molonova

To plati asi len pre prvu polovicu prvej serie. Potom je to uz ina jazda. V priebehu serialu je krasne vidiet ako sa herci zlepsuje. A dej, aj ked sa zda epizodny tak v konecnom dosledku su vsetky diely prepojene

Pilda17

Pilda17 (hodnotenie, recenzie)

S.molonova

Pokud te bavi kriminalky, tak do toho jdi. Spader je skvely, ale je toho vic. Obcas mas slabsi dily a potom spickove. To je ale u kazdeho serialu. Serial ma zajimavou zapletku, budes.mit v hlave nekolik otazek, dost casto menit nazory a tak dale. Rozhodne to zkus, urcite u toho zustanes.

S.molonova

S.molonova (hodnotenie, recenzie)

Uvazujem ze zacnem sledovat tento serial..ale velmi ma odradza po precitani recenzii od uzivatelov ze vlastne okrem Spadera ..tento serial nic vynimocne neponuka...co na to poviete vy..fanusikovia?

na príspevok reagoval Pilda17, alienemo

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

RedRose

Po poslednej casti tato teoria padla. Aj ked SPOILER stale existuje teoria ze to zahrala s doktorom prave na Reda. Aby sa ho konecne zbavila a zdrhla s Tomom. Ale uvidime v poslednej casti.

RedRose

RedRose (hodnotenie, recenzie)

alienemo

tohle mě napadlo taky, když mluvil o té márnici a přál bych si aby to tak bylo... pokud to tak je, tak detaily, jak to zahrál (i s tím podlomením nohou u auta) naprosto špičkově... upoutávka na další díl tomu ale nenasvědčuje, což nic neznamená, stejně jako info, že se nějak objeví (imdb) ještě ve dvou epizodách, ale mám obavy, že Megan z toho seriálu vyšoupli... což bude děsná škoda...

na príspevok reagoval alienemo

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

warha

SPOILER: Povedal by som ze to zahrali. Nechali vsetkych v to ze je po nej. Ale potom Red chcel aby ju previezli jeho ludia do marnice takze si myslim ze bude nazive a zatial o tom vie len Red.

na príspevok reagoval RedRose

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Tak se mi zdá, že nám Megan nějak tloustne. Nebo to dělá jen ten stašný účes.

Pilda17

Pilda17 (hodnotenie, recenzie)

alienemo

Tak uvidím, po prvním díle převažují zatím dobré pocity. Takže jsou celkově 3.série zatím po kolika dílech? 

na príspevok reagoval SeTTi

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

Pilda17

Urcite nerobis. Zo zaciatku sa to zda dost epizodne a napriklad mne desne liezla na nervy ta agentka ale neuveritelne sa to zlepsilo uz v prvej polovici prvej serie. Druha a tretia su skvele.

na príspevok reagoval Pilda17

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

No on stále může být její otec. Nikde není uvedeno, že jí matka nemohla mít už před svatbou. Navíc by to dalo i další důvod proč tam tu noc přijel. Manžel odhalil matku jako špiónku a zavolal posili, ona zavolala Reddingtonovi, aby je z toho dostal.

Súvisiace novinky

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (viac)

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

29.09.2013

Perníkový táta nadobro končí a Vince Gilligan (foto), kterému svět vděčí za tento brilantní seriál, už pracuje na novém námětu. Lépe řečeno, na staronovém. Původně totiž napsal zápletku pro Battle… (viac)

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

31.08.2013

Už nějakou dobu víme, že hlavním padouchem v The Avengers: Age of Ultron bude... no ano, Ultron. Konečně ale dostal představitele. James Spader si v devadesátých letech zahrál v několika velkých… (viac)

Reklama

Reklama