Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska. Bohatstvo. Nenávisť. Dve znepriatelené rodiny spája jediná vec. Láska dvoch mladých ľudí, ktorých od seba neodlúči ani ich pôvod. Znepriatelené rodinné klany nemôžu byť viac odlišnejšie, no proti ich vôli ich spojí svadba. Adaptácia romantického seriálu Ruža vjetrova, ktorý už dve sezóny úspešne vysiela chorvátska televízia RTL a je aj jeho licencorom. Jeho autorom je Dinko Paleka a pod slovenskú verziu sa podpíše Andy Kraus, autor úspešných projektov Panelák, Keby bolo keby či Pod povrchom. Klan je príbehom dvoch rodín, ktoré by už nemohli byť odlišnejšie a v láske sa vzájomne nemajú. Proti ich vôli ich však spojí svadba! A problém je na svete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (22)

odmocnina 

všetky recenzie používateľa

Tak ako rýchlo a veľmi úspešne podľa tvorcov tento seriál začal, tak rýchlo a neúspešne podľa divákov skončil. Dosť zbytočný projekt, Andy si hádam robil srandu keď povedal, že je to celosvetovo úspešný seriál a popritom je to nejaký chorvátsky odpad :D. Nad tým som sa zasmiala. 1* za soundtrack. ()

klapqua odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vogo, toto je normálne ale už opovážlivosť zas a opäť recyklovať ten istý námet ešte aj s tými istými hercami!! Skôr ako Klan by som to nazvala Klon!! Hviezdu by som možno dala, keby to bolo aspoň schopne natočené, ale tie papundeklové interiéry a ešte papundeklovejšie herecké výkony... V porovnaní s týmto mi už aj Skysnuté víno príde ako veľdielo a to je teda čo povedať! Inu, televízia nie že umrela, ale rovno zdochla a teraz smrdí na sto honov, hanba! ()

Reklama

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie, nie toto už je veľa aj na mňa. Po formátoch Nemsrteľní, Keby bolo keby a Pod povrchom (a to sa bavíme len o čisto jojkrárskych seriáloch z posledného roka a pol) je toto už naozaj vrchol. Seriál znova s tou istou pointou, len s vymenenými hlavnými hereckými úlohami. Tak to už človeka naozaj naštve. Pozerať celé dve hodiny tohto programu a k tomu ešte aj s reklamami bol absolútny vrchol, a seriál už nezapnem. Preto mu dávam (ako prvému slovenskému seriálu!!) odpad. (V prípade radikálneho zlepšenia zvýšim hodnotenie na jednu hviezdičku). Btw., mne sa zdajú markizácke formáty lepšie, Chlapi neplačú boli vydarenejší o mnoho! A to už je sila ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Súkromná, komerčná stanica JOJ sa už po druhý krát pokúsila namotať prostého televízneho diváka na ich "Klan". No zdá sa, že im to zasa nevyšlo. V konkurencii podobne stupidných seriálov to opäť neobstálo. Na "Klan" sa takmer nikto nepozerá. Ja som to skúsil, ale taktiež to bolo nad moje sily. Filmárska a scénaristická primitivita je v tomto prípade tak silná, že sa to nedá vydžať. Fakt sa na to nedá pozerať. Kráľovi slovenských telenoviel, Andy Krausovi, už dochádza dych. Melie z posledného. Prestal byť zaujímavý. On aj celý jeho Ku-Kraus-"Klan" je odpad! ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Ono je hrozne ťažké rozhodovať, prečo seriálu, ktorý ma štve ešte skôr, ako som ho vlastne začal pozerať, dať tú jednu hviezdičku. Vymýšľať vlastné „originálne“ príbehy na jedno kopyto už nestačí, takže treba už dokonca preberať príbehy na jedno kopyto aj od druhých ? "Svetový úspech" pôvodnej chorvátskej verzie RJUŽA VJETROVA sa až podozrivo podobá na všetky naše vzťahové seriály, ktorými nás naše drahé televízie zaplavujú posledné roky. Videl som len úvod, ale nie som z tých, čo by nedokázali pochopiť namotávaciu funkciu týchto limonád. Čo ma ale načisto odrovnalo, bola veľkolepá hudba pri ktorej sa západ slnka nad morom prestrihne s trapným slovenským panelákom, och ! ___ Seriál nakoniec pre nezáujem divákov skončil 4. odvysielanou epizódou ( z celkovo natočených 30 ) a pre Andyho Krausa to vraj bola veľká rana. Bárs by sa z nej to Zlo, usídlené hlboko v ňom, poučilo ! Netešte sa ale predčasne. JOJ-ka akurát prišla o 75 000 eur, ale seriál sa vráti na budúci rok, počas ktorého bude Zlo Andyho Krausa prepisovať už nielen dialógy, ale po dohode s majiteľom licencie aj dej. Chráň nás PánBoh ! ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Seriál bol pre nízku sledovanosť po štyroch odvysielaných epizódach stiahnutý z obrazoviek televízie JOJ. (Johnny.ARN)
  • Prvé tri epizódy sa natáčali v chorvátskom Splite. (tommy187)
  • Klan vznikol podľa licencovaného formátu spoločnosti FremantleMedia The Clan. Tá ho prvýkrát predstavila v roku 2011 na veľtrhu v Cannes. (tommy187)

Reklama

Reklama