Reklama

Reklama

Nemilosrdný boh temnoty Set (Gerard Butler) obsadil egyptský trón. Kedysi mierumilovné a prosperujúce impérium sa teraz jeho vinou zmieta vo vojne a chaose. Setovej krutovláde si trúfa vzdorovať len hŕstka odvážnych povstalcov. Obyčajný zlodejíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný boh Horus (Nikolaj Coster-Waldau) uzavrú prekvapivé spojenectvo. Dych berúci boj proti Setovi a jeho krvilačným poskokom ich zavedi do podsvetia aj na nebesia. Smrteľník aj boh musia prejsť skúškami odvahy a obetavosti. Inak nebudú mať najmenší šancu nakoniec zvíťaziť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Súvisiace novinky

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

04.09.2017

Comicsům od DC se náramně daří na malé obrazovce. Kromě Arrowa dobývá televizi i Flash, Supergirl nebo Gotham, a k tomu všemu nás příští rok čekají Titans. Mladý superhrdinský tým, jemuž se obvykle… (viac)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (viac)

Gerard Butler se vrací do starověku

Gerard Butler se vrací do starověku

27.09.2013

V Řecku mu šlo válčení pěkně od ruky. Tentokrát se pro změnu vypraví do Egypta a zahraje si hlavního padoucha. Kultovní režisér Alex Proyas se poté, co mu studio Warner zatrhlo biblický epos Paradise… (viac)

Reklama

Reklama