Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa se obrátí s prosbou o pomoc na starého přítele Ferdinanda Lylea, který ji představí nové spojenkyni Catrioně Hartdegenové. Lily, Dorian a Justine uvedou svůj plán do pohybu. Ethan, sir Malcolm a Hecate přijíždějí na ranč Jaroda Talbota. (HBO Europe)

Recenzie (9)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obdivuhodne vyvážená epizóda na oboch frontách, vo viktoriánskom Londýne excelovala predovšetkým Vanessa, zatiaľ čo dejová linka na Divokom západe vyústila do drastického konca. Večera v rodnom sídle Talbetov bola maximálne vyhrotená, prekrútená modlitba Otčenáš bola iba jedná z mála vecí, ktorá pridávala drevo do ohňa, a nemohlo to skončiť ničím iným, než krviprelievaním. Ethan a jeho otec Jered majú prinajmenšom komplikovaný vzťah, napätie medzi nimi je viac než len patrné. Zabarikádovanie a následná prestrelka v kovbojskom štýle bola skutočne epická a oplývala westernovým vibeom. Medzičasom v Londýne Vanessa spoznáva úchvatnú Catrionu Hartdegon ktorá vyniká v šerme a obdivuje smrť. Taktiež Van vydala svoje srdce, čo nevyhnutne bude viesť ku katastrofe. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bolo by to za 4 pochopiteľné hviezdičky, najmä vďaka epickému záveru s Malcolmom, ale klub mladých sebavedomých klitorisáčiek to pokazil...smejú sa na tom aj moje priateľky či kolegyne, ktoré sú rozhodne rovnoprávnymi filmovými fanúšikmi ako muži... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak opäť tu máme dej rozložený rovnomerne medzi všetky línie, predsa len však westernová pasáž hrá prím, najmä čo sa týka finále. A to je stopercentne westernové, pretože nás čaká jedna, vlastne dokonca dve prestrelky. Je preto škoda, že sa nimi toho možno až príliš veľa vyrieši. Každopádne Vanessa a jej nová známosť to už naplno roztočili, dá sa ale predpokladať, že chlapík kvôli láske svoju temnú stránku len tak nezahodí. Tejto ženy nám môže byť vážne ľúto, dúfam, že nakoniec sa ukáže ako najväčšia hrdinka celého seriálu. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V šesté epizodě tvůrci zapracovali hned na několika dějových liniích a trefili se mi do chutě. Feministická revoluční buňka v Londýně prošla intenzivním bujením, bavil jsem se i s Vanessou a Dr. Sweetem, nejvíc mě ale překvapilo dění v Americe. Poslední večeře v sídle Talbotových totiž měla slušnou atmosféru, která mi tady zatím chyběla. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama