Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan, nyní vězeň pod dohledem inspektora Ruska ze Scotland Yardu, cestuje vlakem pouští amerického Západu. Sir Malcolm se mezitím na druhém konci světa v Zanzibaru setkává se záhadným indiánem. Viktor Frankenstein v Londýně vyhledá svého starého přítele, doktora Jekylla. Otřesená a sklíčená Vanessa, jejíž přátelé teď po celém světě čelí vlastním démonům, se odhodlá porazit nové zlo s odbornou pomocí terapeutky Sewardové. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (9)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozhodne oceňujem, ako krásne medzi sebou kontrastovali jednotlivé destinácie, ktoré sme pozorovali. Okrem klasického viktoriánskeho Londýna sme navštívili Divoký západ, pozreli sme sa do exotickej Afriky, i odľahlé ľadové pustiny sa na chvíľku mihli. Najviac zádumčivým a ponurým miestom však zostáva stále Londýn, v ktorom sa nachádza aj chudinka Van, ktorá sa odstrihla úplne od všetkých a všetkého. Vanessa si prechádza velice chúlostivým obdobím, je nešťastná až zúfalá, cíti sa byť opustená a navzdory tomu sa ešte viac izolovala a uzavrela do seba, čo ju privádzalo do najrôznejších stavov depresií. Každopádne, na čo som mimoriadne hypnotizujúco a fascinujúco hľadel, s akou vášňou a nadšením opisoval ten zoológ jednotlivé tvory zeme, ako žasol nad zvieratami, najmä tými nemilovanými. ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I already know what's wrong with you. You're unhappy. You're isolated. You think you're the cause of this unhappiness and are unworthy of affection so you've few friends. Recently you lost something you think very important. Your lover, your faith, your family, or all three. You blame yourself for this, so it makes you neurotic, and you don't sleep and don't eat, anything healthy anyway. You used to take care of your appearance, but you've lost interest in that, so you avoid mirrors. Sunlight bothers you, so you avoid that too, about which you're guilty because you think it's unhealthy and even immoral not to like the sun. You're not a woman of convention or you wouldn't be here, but you like to pretend you are so people don't notice you. But you sometimes like that as well and can dress to draw the eye. But then you think the men who look at you are fools, or worse, to be taken in by such an obvious outward show. So instead, you're drawn to dark, complicated, impossible men, assuring your own unhappiness and isolation because, after all, you're happiest alone. But not even then, because you can't stop thinking about what you've lost, again for which you blame yourself. So the cycle goes on, the snake eating its own tail. Or you can just have your teeth fixed." ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi najlepší možný otvarák tretej sezóny. "Spoločenstvo" sa ocitá v rôznych kútoch sveta a zdá sa, že sa aspoň sčasti bude musieť dať znova dokopy. Ocitáme sa na zamrznutom póle, na divokom západe a samozrejme ostávame aj v Londýne. A spoznávame doktora Jekylla a pri veľkom nástupe na scénu aj grófa Draculu. Na jeho zjav si ale ešte budeme musieť počkať, zrejme pôjde o hlavného nepriateľa našich antihrdinov v tejto sezóne. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Největším kladem první epizody třetí řady bylo rozhodnutí tvůrců navázat nejen na dějové linie ze závěru předchozí řady, ale i na náladu, která tento závěr prostupovala. Kromě toho opět nechyběla skvělá atmosféra, kvalitní tempo, ani zajímavé nové zápletky. Nadále se objevují nové, známé postavy a velice mě pobavil "squater" v domě Malcolma Murrayho. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama