Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sir Malcolm dostává tragickou zprávu. Roper šlape Ethanovi na paty. Dorian pořádá ples na počest Angelique - jenže když se na této opulentní akci setkají Vanessa, sir Malcolm, Evelyn, Frankenstein, Lily, Lyle a Hecate, napětí by se dalo krájet. Z krásného večera se pro Vanessu stane peklo. (HBO Europe)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V predchádzajúcej epizóde si viacerí hrdinova užili úžasný sex, takže nutne musí teraz prísť vytriezvenie. Vrcholom dielu je okázalý bál, ktorý najviac vynikne prostredníctvom Vanessiných halucinácií. Malcolm sa ukazuje ako tak trochu čurák, smrť jeho ženy je skôr pre neho vyslobodením, čo vôbec neskrýva a navyše si vychutnáte Timothyho Daltona bez brady. Solídna epizóda, kde nejde príliš o posun deja vpred, napriek tomu pôsobí intenzívne. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neostáva mi nič iné pridať sa k tým ktorí túto epizódu opisujú ako priemernú s grande finále v posledných 10minútach, scéna na plese jednoducho zachránila to že sa počas 40 minút neudialo takmer nič. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto bol o poznanie halucinogénnejší diel, vyzobrazenie hrôz pred Vanessinimi očami bolo úchvatné. Výstredný Dorian Grey si tentoraz zaumienil usporiadať pompézny ples, ktorý však v skryte duši chcel povýšiť na niečo omnoho väčšie. Tento okázalý ples v honosnom Dorianovom sídle bol prelestný sám o sebe, avšak keď do toho vstúpili tie Vanessine horrorové výjavy, nemal som už slov. Z krásneho večeru sa akoby lusknutím prstu stalo hotové peklo. Krvavý dážď s mierou abstrakcie nám poskytol skutočne výnimočný vizuálny pôžitok. A to všetko v kontraste s Ethanovou premenou nám opäť dokázalo, na akej veľkolepej úrovni je vizualizácia v Penny Dreadful. Eva Green ako Van bola pochopiteľne okúzľujúca, celkom mi však bolo ľúto Victora, že mu nevyšiel večer tak, ako si ho predstavoval. ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

❝𝐘𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐮𝐭.❞ •• ❝𝐈 𝐝𝐢𝐝𝐧’𝐭 𝐭𝐮𝐫𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐆𝐨𝐝. 𝐇𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐦𝐞.❞ ✨ ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda u mě měla náběh na tři hvězdičky, situaci naštěstí zachránil Grayův ples, možná je trochu škoda, že na něm Eva Green nedostala ještě více prostoru, aby z něj udělala totální psychohoror. Kromě plesu mě převelice pobavila reakce Malcolma Murrayho na smrt manželky. Fakt mě rozesmál, takové cynické reakce mám rád. ()

Galéria (50)

Reklama

Reklama