Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Frankenstein se vypořádává s následky své minulosti. Vanessa měla vidění, ve kterém ji Mina společně se Sirem Malcolmem, Ethanem a Sembenem vedou do londýnské ZOO, kde odhalí Fentona, služebníka upířího krále. (HBO Europe)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodné minúty patria frankensteinovmu monštru a patria k tomu najsilnejšiemu, čo kedy toto "monštrum" na plátne či obrazovke predviedlo. Smútok v očiach pri práci v divadelnom zákulisí a sledovanie hercov, ktorí neustále vstávajú z mŕtvych vďaka svojim postavám. Čiže ide sa ďalej v myšlienkovej línii nastolenej prvou epizódou. Ďalšie minúty patria atmosférickej nočnej návšteve ZOO, kde to vyzerá presne tak, ako by ste si predstavili, že by to malo v tomto univerze vyzerať. Som zvedavý, nakoľko úspešne sa podarí tvorcom zastrešiť jednotnou mytológiou všetky staré známe strašidelné báchorky. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem už hvězdičku opravdu ubral, protože jsem měl pocit, že se tvůrcům nedařilo dostat příběh do správného tempa. Kromě toho, jsem už žádné další výrazné připomínky neměl, atmosféra byla stále patřičně tíživá, bavil mě i příběh Monstra a těším se na další díly. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá polovica epizódy síce nastienila nové skutočnosti, ale žiaľ miestami viazla, avšak samotné vyústenie bolo do značnej miery dojemné. Každopádne, epizóda poslúžila svojmu účelu a bola nám predstavená ďalšia gotická ikona, obávané Frankensteinove monštrum. Na druhú stranu scéna v zoo bolo poriadne atmosférická i mrazivá a prítomnosť vlkov mala za následok až nepríjemnú intenzitu hladiny napätia. Celé to však slúžilo predovšetkým ako build-up k tomu, čo ešte len príde. Svet Penny Dreadfulu sa pomaly, ale isto ponára do temnoty, nebezpečenstvo číha v šere a tme, môžeme ho vycítiť v tieňoch a to v podobe mrazenia v zátylku alebo chladného dychu. A aby naše postavy vypudili zo sveta túto temnotu, musia si siahnuť na dno svojich síl a zájsť tak ďaleko, ako im duša dovolí. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Frankensteinovský výtvor túži po láske, tú si zatiaľ užíva strelec z westernovej show so suchotinárskou kráskou. Po spojení však zjavne túži aj hlavný démon. Do zbierky literárnych postáv vstupuje Mína Harkerová z Drakuly, manželka Jonathana Harkera, ktorá sa zaplietla s hlavným nemŕtvym, no ten ju tak akosi zvláštne prijal - neprijal. Takže nádej na jej záchranu trvá. Partička démonobijcov navštívi londýnsku ZOO v nočnej tme. Zažije pri tom veci nevídané. A jedno zvláštne zvieratko si berú ako korisť. Aby nevznikali výkladové rozpory ohľadom zbytočného súcitu k nemŕtvym, uzatvoria hlavní hrdinovia zmluvu kývnutím hlavy. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát se nám děj trošičku zpomalil a hlavní část se týká Freinkensteinova monstra a jeho příběhu, který není moc veselý, ale to už tak bývá. Upíří část příběhu se nám taky trošku posunula, ale ty podle všeho bude věnován příští díl. Jinak atmosféra opět prvotřídní a seriál si zatím drží opravdu vysokou laťku. ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama