Reklama

Reklama

Hosť

(festivalový názov)
Trailer 2

Jedného dňa sa pri dverách domu rodiny Petersonovcov objaví bývalý vojak, ktorý sa predstaví ako David (Dan Stevens). David tvrdí, že slúžil spolu s ich synom Kalebom a bol s ním až do poslednej chvíle, ked' umieral. Manželia Petersonovci ho prijmu, poskytnú mu ubytovanie a David sa ihned' stáva 'rodinným priateľom'. Zapôsobí na ich mladšieho syna Luka a očarí ich dcéru Annu, ktorá ho predstaví i svojim priateľom. Ale je to práve ona, ktorá si náhodou vypočuje telefónny rozhovor ich záhadného hosťa, ktorý v nej vzbudí podozrenie a navedie k rozhodnutiu vypátrať jeho pravú totožnosť. Medzitým sa však v okolí začnú diať podivné nehody a úmrtia, ktoré môžu mať spojitosť s Davidovou prítomnosťou. Problémom je, že David Collins, ktorý slúžil s ich synom Kalebom, zahynul pri vojenskom nešťastí... (sochoking)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
barancek

barancek (hodnotenie, recenzie)

Tiez zaciatok nic moc ale potom uz sa to rozbehlo pekne ale na drive s goslingom to nema 

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

no tak tohle jsem nečekal :D Po 15ti minutách jsem to chtěl vypnout, ale pak se to opravdu zajímavě rozjelo. No a ten závěr tomu nasadil korunu.

dokec

dokec (hodnotenie, recenzie)

co ještě chcete někteří :D  špica movíčko :) nečekaná bomba

Stasz

Stasz (hodnotenie, recenzie)

Blow job shots for the ladies and cosmopolitans for their fellas :D

Uživateľ La.Volpe zmazal svoj príspevok.

Uživateľ de_FACTO zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (viac)

Reklama

Reklama