Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po autonehode, ktorú z dvoch identických dvojčiat Laurel a Audrey (Zoe Kazan) prežije len jedna z nich, sa život neistej a výstrednej Laurel zmení. Má výpadok pamäti a ostatní ľudia spolu s jej vlastným otcom (John Carroll Lynch) ju začínajú považovať za jej, "tú krajšiu", sestru Audrey. Ráno v deň ''svojho'' pohrebu sa po prebudení náhle rozpamätá, kým v skutočnosti je, no rozhodne sa hrať túto absurdnú maškarádu so svojim okolím a postupne tak odhaľovať pravdu o samej sebe. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

No konečne! Po dlhšej dobe nejaká poriadna americká dramédia, aj keď našťastie sa to odohrávalo v tej rovine drámy a komédia bola prakticky zanedbateľná, aj keď občas sa tam zjavil ten podtón. Zoe Kazan nesklamala, tá jej charizma je až neuveriteľná, a inak tomu nebolo ani v tomto filme. Inak príbeh trochu absurdný, no po dejovej stránke skvelo vyvážený s dobrou dramatizáciou, aj keď stredná časť filmu bola trochu menej výrazná a klišovitá. Veľmi dobre vystihnutá podstata o tom ako by človek mohol zistiť čo si o ňom každý skutočne myslí, hoci vďaka takejto tragédii. Ale ako celok sa mi to naozaj veľmi pozdávalo, aj keď lepšie by z toho bolo spraviť čisto drámu bez žiadnych pokusov o komédiu. Jenée LaMarque ako režisérka a scenáristka v jednom ma celkom prekvapila, tak snáď sa jej podarí ešte niečo ďalšie vyprodukovať aj v budúcnosti. ()

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Mhm, tak já asi koukal na jinou verzi filmu. V tý mý byla totiž hlavní představitelka naprosto příšerná, až jsem si řikal, jestli třeba ze samýho přehrávání někdy nepolkne tak vehementně, že jí ohryzek vyskočí z krku.. náběh na to měla slušnej. Krom prostředku se sympatickym Johnsonem vesměs všecko špatně. ()

Reklama

runner85 

všetky recenzie používateľa

Každý deň žijeme svoj život. Obyčajný, bežný. No pred pravdou sa nedá schovávať večne . Laurel a Audrey sú síce jednovaječné dvojčatá, no každá z nich je iná. Každá si našla svoj spôsob ako sa vyrovnať zo stratou milovanej matky. Škoda, že ich "osudné" stretnutie po dlhšej dobe dopadlo tak ako dopadlo. Celkovo je dej a celá zápletka trošku mimo signál pochopenia, ale na druhú stranu v tom zmätku a čiastočnému výpadku pamäti možno pochopiteľné. Škoda ale, že dej nebol trošku viac dramatický, čakal som trošku viacej psychologického pohľadu na to čo sa dialo keď mala zamenenú identitu. A neuškodilo by aj trošku viacej romantiky. Síce tá časť v bazéne bola vcelku chutná ... Zoe je ale okaňa a dokázala tento film potiahnuť aj vo chvíľach keď som hľadal pagáčiky k zahryznutiu ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tento film je ako lečo. Má všetky skvelé ingrediencie na to, aby ste si na ňom pochutnali. Všetky potraviny sú čerstvé a plus je to lečo s peknou dávkou klobásky, čo tu prezentuje Zoe Kazan( teda jediná vec v celkom filme, ktorá bola bez chyby). Lenže hlavná kuchárka pokašľala čo sa dalo. Niekde je to presolené, inde je to bez chuti a najväčšia škoda je v tom, že ten recept vyzeral zaujímavo, aj napriek tomu, že sme lečo už pár krát jedli. Teraz na chvíľu opustím túto čudnú analógiu. Film je veľmi nedotiahnutý. Okrem osobitej herečky tú chýba akákoľvek emócia, alebo pekná scéna. Kĺže sa to strašne po povrchu, neuzatvára načrtnuté línie, stále ďalšie rozvíja( terapeutické sedenie - je absolútne zbytočné.) Jeden z tých filmov, na ktorý sa naškriabali nejaké peniaze, a námet sa zdal každému sympatický, ale miera neskúsenosti podkopala film v emóciach a zaujímavosti. Škoda. Teraz sa znova vrátim k čudnej analógií. Dajte si radšej tú klóbásku. Je veľmi chutná a na internete sa zjavili aj nejakej jej ošúpané fotky. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

"...vím, že mi asi haraší ve věži, ale přes tohle všechno, celkem vzato, jsem fajn holka"..Zoe Kazan je opravdu fajn holka, zatím mě v žádném filmu, který jsem s ní viděla nezklamala. Tenhle snímek je sice nenápadný, ale moc milý film a takovým já dávám zelenou. A za bezvadný soundtrack si tu čtvrtou hvězdu určitě zaslouží přihodit. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2011. (Hal_Moore)
  • Film se natáčel v Los Angeles, Piru a v Pasadeně v Kalofornii. (rafix)

Reklama

Reklama