Reklama

Reklama

Beca (Anna Kendrick) si oveľa radšej vychutnáva obľúbenú hudbu v slúchadlách, akoby mala načúvať komukoľvek zo svojho okolia. Aj spolužiakov na novej škole považuje za čokoľvek, len nie zaujímavých... Zdá sa skrátka, akoby nedokázala zapadnúť do žiadnej z partií. Napokon skončí, hoci nie práve dobrovoľne, v dievčenskej speváckej skupine The Bellas – a s veľkým prekvapením si práve v spoločnosti tejto skutočne veľmi svojráznej zostavy drzých, sladkých a totálne strelených báb zakrátko uvedomí, že vie naozaj dobre spievať nielen pod sprchou! A nielen to, netrvá totiž dlho a z nudného, neveľmi vábneho zoskupenia sa jej podarí vykresať perfektne ladiacu a vizuálne nemenej lákavú tlupu s čertovsky cool repertoárom! A keďže to dievčatá navyše spolu stále viac a viac baví, asi neprekvapí, že zakrátko naberú odvahu a pokúsia sa v súboji vokálnych kapiel zabojovať o tú najcennejšiu priečku! (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (24)

  • Anna Kendrick raz strávila celé popoludnie trénovaním piesne “Cups (When I'm Gone)“ od Lulu and the Lampshade po tom, čo videla viral video na internete. Keď sa tvorcovia filmu dozvedeli, že to dokáže, požiadali ju, aby vystúpenie s pohárom urobila aj vo filme. (drtickaa)
  • Postava Gail bola pôvodne písaná pre Kristen Wiig, no tá ju kvôli nabitému diáru musela odmietnuť. Nakoniec ju vzala Elizabeth Banks, ktorá je aj producentkou filmu. (Sufferer)
  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (KajusaK)
  • Ve finálovém vystoupení zpívá Beca (Anna Kendrick) píseň „Don´t You (Forget About Me)“ od skupiny Simple Minds, která je ústřední soundtrackovou písní k filmu Snídaňový klub (1985), který ve filmu zmiňuje Jesse (Skylar Astin) jako film s nejlepším koncem. Proto má při Beckyně zpěvu tak udivený výraz. (funhouse)
  • Všechny notebooky, které se ve filmu objevují, pochází z továrny firmy Apple. (URBAN)
  • Herečka Rebel Wilson, která ve filmu ztvárnila postavu „tlusťošky Amy", si zahrála také postavu „tlusťošky Becky“ ve filmu Holky na tahu (2012). V obou filmech pronesla stejnou odpověď na otázku: "Ty si říkáš tlusťoška Amy/Becky?" a to: „Ano, aby mi to krávy jako vy neříkaly za mými zády." (CrashONE)
  • Režisér snímku byl z Rebel Wilson nadšený a prohlásil o ní: "Rebel na castingu na roli Tlusté Amy přišla s písní od Lady Gaga „Edge of Glory“ a bouchala se přitom do hrudníku pěstí. Ani jsem neslyšel, jak písničku dozpívala, protože jsem se hrozně smál. Rebel vystupuje otevřeně a skvěle pracuje se svou rolí. Je neohrožená." (Krissty)
  • Prvním testovacím publikem byl lakrosový tým čtrnáctiletých dívek, které trénovala asistentka režiséra Jasona Moora. Tvůrci si tak chtěli u mladého publika ověřit, zda všechny na ně cílené vtipy fungují. (Brousitch)

Súvisiace novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (viac)

Reklama

Reklama