Reklama

Reklama

Beca (Anna Kendrick) si oveľa radšej vychutnáva obľúbenú hudbu v slúchadlách, akoby mala načúvať komukoľvek zo svojho okolia. Aj spolužiakov na novej škole považuje za čokoľvek, len nie zaujímavých... Zdá sa skrátka, akoby nedokázala zapadnúť do žiadnej z partií. Napokon skončí, hoci nie práve dobrovoľne, v dievčenskej speváckej skupine The Bellas – a s veľkým prekvapením si práve v spoločnosti tejto skutočne veľmi svojráznej zostavy drzých, sladkých a totálne strelených báb zakrátko uvedomí, že vie naozaj dobre spievať nielen pod sprchou! A nielen to, netrvá totiž dlho a z nudného, neveľmi vábneho zoskupenia sa jej podarí vykresať perfektne ladiacu a vizuálne nemenej lákavú tlupu s čertovsky cool repertoárom! A keďže to dievčatá navyše spolu stále viac a viac baví, asi neprekvapí, že zakrátko naberú odvahu a pokúsia sa v súboji vokálnych kapiel zabojovať o tú najcennejšiu priečku! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Teda, že bude dvojka u nás v kinech. A ještě ji režíruje sama moje oblíbená herečka.

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Moc se mi to líbilo. Mnohem lepší než to, co jsem viděla v Glee. A také hned tři oblíbené v jednom filmu pohromadě :)) Už se těším, že to bude u nás v kinech.

OlieM

OlieM (hodnotenie, recenzie)

po druhém shlédnutí musím dát 5 hvězd! některý momenty jsou zkrátka tak skvělý, že z celý tý velký blbosti dělají geniálnost

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

playboxguest

playboxguest (hodnotenie, recenzie)

Film, z kterého si po čtrnácti dnech pořádně vybavím jen pódium a na něm bandu holek v kostýmkách letušek :-)

chaoss.ca

chaoss.ca (hodnotenie, recenzie)

Asi si to nechám ujít. Jediný co mě pobavilo, tak je hláška na konci traileru s crystal meth :D

Súvisiace novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (viac)

Reklama

Reklama