Reklama

Reklama

Sila

(seriál)
Turecko, (2006–2008), 115 h 5 min (Minutáž: 75–101 min)

Réžia:

Gül Oguz, Yasin Uslu

Kamera:

Yasin Uslu

Hrajú:

Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Menderes Samancılar, Zeynep Eronat, Tayanç Ayaydın, Boncuk Yılmaz, Fatoş Tez, Muhammed Cangören, Namık Kemal Yiğittürk (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(79)

Obsahy(1)

Úrodná pôda Mezopotámie. Domy s veľkými dvormi, ktorých okná nikdy nie sú oproti sebe. Kraj s úzkymi uličkami a tradíciami, ktoré nepoznajú zákony, a láska, ktorá sa stavia tradíciám! Vášnivý príbeh lásky Borana, ktorý sa neustále zmieta medzi svojím srdcom a tradíciami, a dievčaťa, ktoré celý život živilo svoje srdce nenaplnenou túžbou!
Jej osud ju v troch rokoch odtrhol od jej rodiny a priviedol ju do Istanbulu. Sila vyrastala v jednom veľkom klamstve, jej korene sú na východe, ale žije na západe. Kým sa Sila snaží zapustiť korene v celkom inom svete, neuvedomuje si, že osud dievčat z toho kraja určujú iní. Jediné jedno slovo, ktoré Sila v živote nepočula, jej zmení život od základov. Nasilu ju vydajú za Borana, hlavu rodu, ktorý vôbec nepozná. A to preto, aby zachránila život bratovi, ktorého celý život nepoznala.
Sila už žije v obrovskom dome uväznená medzi pravidlami a tradíciami, ktoré sa nedajú zrúcať. Sila každý deň pripravuje plány na svoj útek, avšak sama si neuvedomuje, že to, pred čím vlastne uteká, je nespútaná láska k Boranovi, ktorá v nej pomaly rozkvitá. (TV Markíza)

(viac)

Reklama

Reklama