Reklama

Reklama

Iddarammayilatho

  • India ఇద్దరంమయిలతో (viac)

Obsahy(1)

Skorumpovaný minister čelí obvineniu, že z majetku, ktorý získal podvodnou činnosťou, financuje univerzitné štúdiá svojej dcéry Akanshe (Catherine Tresa) v Barcelone. Keď Akansha dorazí na internát a začne sa zabývať v izbe, ktorá je jej pridelená, pod posteľou nájde krabicu s denníkom. Začíta sa do neho a zistí, že patril predchádzajúcemu nájomníkovi. Na jeho stránkach ožíva romantický ľúbostný príbeh o Sanjuovi (Allu Arjun) s Komali (Amala Paul). Sanju je pouličný muzikant a Komali indická študentka hudobnej akadémie. Hneď ako sa spoznajú, medzi nimi preskočí iskra. Ich rodičia súhlasia so sobášom, a tak im zdanlivo už nič nebráni v spoločnom šťastí. Komali v denníku píše o príchode jej rodičov a zaznamenáva, že náhle zazvonil telefón. Na tomto mieste záznam z denníka končí a Akansha v ňom ďalej nájde iba prázdne stránky. Rada by preto zistila, prečo Komali prestala s písaním denníka a zanechala ho v izbe. Vydala sa nakoniec za Sanjuho? Kto bol záhadný volajúci, kvôli ktorému očividne v záznamoch nepokračovala? Dievča sa rozhodne, že príde tejto záhade na koreň. (Incantator)

(viac)

Recenzie (1)

Luksa 

všetky recenzie používateľa

Podle mě veskrze rutinní telugu masala, standartně natočená jako několikahodinový videoklip, kde opět nesmí chybět taneční exhibice hlavního hrdiny, uječený humor a hezké holky. Zezačátku ještě fajn (parkour a rozbité fidlátka), ale s přibývajícími minutami film hloupnul až to vyústilo v úplnou bizarnost (nindžové, závěrečné zúčtování s katanou). Přiznávám, mrknul jsem se na to jen protože jsem ještě neviděl žádný film s Amalou Paul, takže úkol splněn. A taky můj první indický film, kde zazní Carmina Burana. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • V původním obsazení figurovala i dvojice populárních hindských hereček Richa Gangopadhyay (Mayakkam Enna (2011)) a Taapsee Pannu (Vastadu Naa Raju (2011)). V případě obou hereček se hovořilo o obsazení ženské role Akanksha. Tu ve finále ztvárnila herečka Catherine Tresa. (Conspi)

Reklama

Reklama