Reklama

Reklama

5 baekmanbooleui sanai

  • Južná Kórea 5 백만불의 사나이 (viac)

Obsahy(1)

Choi Young-in (Jin-Young Park) je manažer, který pro svého šéfa Hana (Seong-ha Jo) doručuje úplatky zkorumpovaným politikům. Jednou se Han rozhodne peníze si nechat a Young-ina zabít. Jenže ten přežije a navíc má u sebe 5 milionů. Mi-ri (Hyo-rin Min) je holka od rány, která zas okrade člena gangu (Jeong-se Oh). Oba se ocitají na útěku, a aby přežili, spojí síly a vypraví se na cestu do Pusanu, kde hodlají svá jména očistit. (LangiJ)

(viac)

Recenzie (2)

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

JY Park, Oh Jeong-se a Cho Hee-bong v jednom filmu... Fakt jsem se na ně těšila, ale nakonec film jako celek bohužel zklamání. První půlka byla tak nezáživná, že jsem dokonce uvažovala o tom, že to vypnu. Odsýpat to začalo až ve chvíli, kdy se dala dohromady hlavní dvojice. Až na pár povedených vtipných scén v druhé půlce humorem taky dost šetřili. JYP má dobrý camea, ale tohle moc neutáhnul, na druhou stranu Oh Jeong-se a Cho Hee-bong nezklamali a jejich společný scény se mi z celýho filmu líbily nejvíc. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to mierne nadpriemerná akčná komédia. Má celkom dobrý príbeh o manažérovi, ktorý od šéfa spoločnosti dostane za úlohu prepraviť väčšie množstvo peňazí, lenže má nehodu a čoskoro zisťuje, že šéf ho má v pláne odstrániť a peniaze si nechať pre seba, no do celkovej situácie sa zapoja aj ďalšie strany. S manažérom sa kvôli peniazom spojí aj sympatická žena a spolu musia urobiť všetko preto, aby sa z toho dostali. Spracovanie je ale iba priemerné, na jednej strane určite musím pochváliť, že dej je mimoriadne svižný, stále sa niečo deje, nájde sa tu viacero slušne zvládnutých scén a navyše sa stále striedajú celkom zaujímavé prostredia, kvôli čomu sa na to pozerá celkom dobre, ale zároveň mi nesadlo, že viacero podstatných scén nie je zobrazených, no hlavne to čiastočne kazia postavy. Rôznych strán a samostatných postáv je tu až príliš moc, kvôli čomu viaceré nemajú ideálny priestor a niektoré mi pre dej prišli aj dosť rušivé, hlavne skupina mladíkov. Prakticky len šéf spoločnosti a mladá žena ma dokázali zaujať, všetci ostatní a to dokonca aj hlavný hrdina si ma moc nezískali a to je predsa len dosť problém. A sklamaním sú aj jednotlivé žánre, tvorcovia sa túto zápletku rozhodli podať odľahčenou cestou, s čím rozhodne nemám problém, lenže humor je až príliš obyčajný, tu nie je ani jediná scéna, ktorá by mi prišla výraznejšie zábavná a čiastočným sklamaním je aj akcia, síce nemôžem tvrdiť, že by bola zlá, pre potreby filmu to aj celkom stačí, ale všetky tie súboje a naháňačky sú jednoducho až príliš priemerné. Čo sa týka hereckého obsadenia, určite by to potrebovalo vymeniť hlavného hrdinu, tento mi moc nesadol, aj keď časom som si na neho aspoň celkom zvykol, ale medzi vedľajšími postavami už aspoň poteší viacero známych tvárí vo vedľajších úlohách. Réžia a technická stránka sú celkom slušné, vizuálna stránka je až na pár detailov bez problémov a k tomu to svižné prevedenie, tu nemám väčší problém. Takže A millionaire on the run určite nie je zlý film, celkom ma to aj bavilo, ale má dva väčšie zápory, plno postáv, bez ktorých by som sa kľudne obišiel a nefunkčný humor. Kvôli tomu je to len taký priemerný filn na jedno pozretie, ktorý neurazí, ale ani moc nezaujme. 57% ()

Reklama

Galéria (18)

Reklama

Reklama