Reklama

Reklama

Jennifer Lawrence a Chris Pratt sú dvaja pasažieri vesmírnej lode, ktorej cieľovou destináciou je planéta, na ktorej by mali začať nový život. V momente, keď ich hibernačná kója za záhadných okolností prebudí o 90 rokov skôr, ako loď dosiahne svoj cieľ, stáva sa z rutinnej misie súboj o prežitie. Zatiaľ čo sa Jim a Aurora snažia vyriešiť záhadu poruchy, ktorá ich prebudila, zisťujú, že medzi nimi vzniká niečo viac ako priateľstvo. Dvojica nie je schopná odolávať narastajúcej príťažlivosti, ktorú jeden k druhému cítia – až do okamihu, keď odhalia, že celej lodi hrozí zničenie a zistia skutočnú príčinu toho, prečo boli prebudení. (Itafilm)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:26

Súvisiace novinky

Michael Sheen bude neziskový herec

Michael Sheen bude neziskový herec

11.12.2021

Úspěšný britský filmový, televizní i divadelní herec, držitel několika významných ocenění, velký filantrop. Michael Sheen, známý třeba z Pasažérů nebo Daleko od hlučícího davu se rozhodl, že většinu… (viac)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (viac)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

Jennifer Lawrence bude režírovat

Jennifer Lawrence bude režírovat

26.11.2015

Mít ve 25 letech dva Zlaté glóby a Oscara vůbec není špatná bilance. Jennifer Lawrence k tomu může přihodit ještě dvě úspěšné blockbusterové série, právě končící Hunger Games a X-Meny, a momentálně… (viac)

Reklama

Reklama