Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraťme se zpět do majestátné katedrály Notre Dame, kde se odehrává zcela nový příběh studia Disney Zvoník od Matky Boží II. Zažijeme legraci a dobrodružství, které doprovází dokonalá animace a líbivá hudba. Quasimodo a všichni jeho přátelé znovu ožívají v dobrodružném příběhu, kde se osamělý zvoník utkává se zlem, vtěleným do ďábelského Sarousche. Mistr černé magie Sarousch tentokrát plánuje, jak ukrást přímo ze zvonice slavné katerály její nejznámější zvon La Fidele. Do svých černých plánů zatahuje také pomocníka a Quasimodovu novou přítelkyni Madellaine. Esmeraldin malý synek Zephyr se snaží zlé plány překazit a ochránit drahocenný zvon. Na pomoc mu ale musí přispěchat Quasimodo, veden odvážným hlasem svého srdce. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (14)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Carl Johnson: 1. "Le Jour D'Amour" 2. "An Ordinary Miracle" 3. "I'd Stick With You" 4. "Fa la la la Fallen In Love" 5. "I'm Gonna Love You" ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Animovany film dle romanu V. Huga sice neni jako ostatni adaptace, ale jako pro deti je delany dobre a nekdy je to i vtipne. Pro dospele bych to asi nedoporucoval, to si to radsi prectete :) ()

Reklama

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Nastavovaná kaše z doby, kdy Disneyho studiu docházeli nápady a filmy podle toho vypadaly. Víc než originální tvorbu díky tomu jak na chrlícím pásu vypouštěli kvalitou několikrát horší pokračování svých klasik. A nebýt Pixaru, asi by to tak už zůstalo. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa

O tomto filme som dlho nepočul, pokiaľ som si dakde nepozrel zoznam najhorších Disney pokračovaní. Je ale Zvonár z Chrámu Matky Božej 2 naozaj taký príšerný film? Nie, nie je. Je len obyčajný a na to dopláca. Jednotka bola totiž skvelá a dospelá, toto pokračovanie je zamerané primárne na deti a moc dospelých vecí tam nenájdete. Skôr ako regulérna dvojka, tak to pôsobí ako ,,Valentínsky špeciál", ktorý pobeží v telke len na Valentína. Aj napriek tomu by som pridal pár minút, lebo niektoré veci sú moc uponáhľané, hlavne to záverečné zúčtovanie, ktoré skončilo skôr ako začalo. Taktiež Esmeralda a Phoebus dostali menej priestoru, ako by som si prial, z linky ich rodičovstva a túžby syna pridať sa k cirkusu mohli spraviť celkom zaujímavú vedľajšiu linku. Aspoň tie chrliče dostali priestor, väčšina humorných situácií pochádza od nich. Na výbornú jednotku dopláca taktiež záporák. Sarousch je proste obyčajný zlodej, ktorého robí špeciálnym len to, ako veľmi miluje sám seba. Na náboženský fanatizmus Frolla sa nechytá ani omylom. Tento film má teda problém ako niektoré ostatné Disney pokračovania. Ide o obyčajné pokračovanie dokonalého dielka a aj preto to pôsobí horšie, ako to v skutočnosti je. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama