Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maximálny plejboj stretne tú pravú, ona ale nie je ľahká korisť. Vince (Geoff Stults) je úspešný rozvodový právnik a notorický sukničkár, ktorý je známy aférami so svojimi klientkami. Život je pre neho jedna veľká súťaž a niečo ako prehra nemá v programe. Na každého však raz príde. Keď stretne Jane (Mena Suvari), mladú rozvedenú ženu, ktorá nemá o mužoch najlepšiu mienku, je to lákavá výzva. Jane nie je len krásna a úspešná, ale tiež mimoriadne cieľavedomá. Uzavrú spolu sériu zábavných stávok, kde víťaz rozhodne o osude porazeného. Hra je hra, ani jeden z nich však nepočíta s tým, že sa zaľúbi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

"Vsadíme se? :)", Fajná oddychová komédia, zábavná, poučná, kočky v spodnom prádle a bez podprdy. "velký ego, tučný konto a malýho pindíka" "dostal jsem ponuku na masaž, ale odmítl jsem" "jak statečné.." "Je sexstatická, dal bych si to patentovat.." "Je jak ranená gazela, je snažší jí ulovit, budu v tomhle prípadu lev" zdrogovaný Vinc nemá chybu. "podvazky a tanga se cení, ale nejsou podmínkou.." skrytá reklama - ferrarri, cicky, bradavky, teploši a transvestita, bronzový penis s guľami, medzititulková scéna, foto s ladyboy, okurkový prase, "ak zjistím, že si utíráš zadek mým ručníkem na obličej, tak vezmu tvoje koule..." ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia z tých shit komédií, ktoré sa tvária ako romantické, no celý obsah prešpikujú samým sexom, často aj nechutnosťami. Ani vtipné, ani romantické. Robiť z Meny Suvari super kočku mi prišlo tiež nejak cez čiaru, tá by bola top len pre čerstvo prepustených basmanoch po 10 rokoch. Film vysielali na JOJ Cinema. To vidno, akú má to jojkárske kino úroveň. ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku těžko koukatelné ... spíš trapné ... neuvěřitelně otravné až debilní postavy ... debilní vlastně bylo skoro vše ... ve finále tedy jedna * za Menu - sluší jí to moc snad v každém záběru, a druhá * za její kámošku, která se mi líbila ještě víc a i když mlela kraviny, tak byla snad "nejnormálnější" a "nejrozumnější" charakter ... ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z hľadiska scenáru nič nového pod svetlom: muž s veľkým egom dostane lekciu na ženský spôsob . Priemerne zahraná jednorazová filmovka avšak M. Suvari ešte stále pripomína „Americkú krásku.“ Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama