Reklama

Reklama

Star Wars Rebeli

(seriál)
  • Česko Star Wars Povstalci (viac)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrajú:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(71)

Obsahy(1)

Seriál plný akce je zasazen mezi Epizodu III a IV, do období, jež se na obrazovkách doposud neobjevilo. Star Wars Povstalci začíná ve chvíli, kdy Impérium pevně svírá Galaxii ve svých rukou a loví zbývající rytíře Jedi. V této chvíli se proti Impériu začne formovat povstalecká Aliance... (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa Shakers k tomuto seriálu (5)

Star Wars Rebeli (2014) 

1. séria - 75% Ja som celkom spokojný, na Clone Wars to nemá, ani príbehom ani animáciou a akciou sa tiež nechytá. Prvé epizódy vyzerajú len vďaka pár prvkom, že je to seriál zo sveta Star Wars, pretože veľa svetelných mečov, akcie, či známeho príbehu sa tu nenájde a postavy tiež úplne nedokážu upútať. Na druhu stranu, kto prekusne prvú polku seriálu sa dočká vytúženej odmeny, pretože od polky je to znova ten starý dobrý svet Star Wars. Príbeh ma spád, postavy sú zaujímavejšie a nechýbajú dokonca svetelné meče, štýlový záporák, či odkazy na Clone Wars. Dokonca sa objaví aj zopár známych postav v menších úlohách (Tarkin, Lando, Bail Organa). Pokial vás sila sprevádza a vydržíte prvú polku, dočkáte sa tej pravej zábavy v preďalekej galaxii. 2. séria - 85% Fantázia! Prvá séria bola trošku dosť mimo, ponúkla iný príbeh a iné postavy, od polky síce ponúkla niektoré výborne časti, ale to pravé Star Wars dobrodružstvo je až v druhej sérii. Nie len ja, ale aj ostatný a aj sám tvorca Clone Wars Dave Filoni bol s toho celkom smutný keď mu zrušili klonove vojny. Bolo tam dosť veci otvorených a nevieme ako skončili niektoré postavy. A presne toto je na druhej sérii to najlepšie. Vracia sa spať ku klonovým vojnám a privedie spať postavy, ktorých osud sa ešte neuzavrel a týmto šikovným premostením sa posúvame pekne dopredu, v novom seriáli a aj zo starými postavami. Tlieskam, Darth Vader a záver druhej série je neskutočne luxusný! 3. séria - 80% Druhá séria mi prišla o chlp lepšia. Viac menej je cela séria rovnako zaujímavá ako ta druha, príbeh s Ezrom sa posúva dopredu a je to aj vidieť, stále si to však drží svoj štandard zaujímavých dielov a aj niektorých menej zaujímavých. Na malom priestore poteší Darth Maul, Obi-Wan Kenobi, ale dostavia sa aj menej známe postavy s Clone Wars, Rogue One, či New Hope (Hondo Ohnaka, Mon Mothma, Saw Gerrera, Wedge Antilles) akcie stále majú čo ponúknuť, nápady nechýbajú, záporák Veľkoadmirál Thrawn je kvalitný imeprialný zloduch ktorý dokáže rebelom zatopiť. Akcia a príbeh fajn v rámci celej série ako som spomínal, ale záverečný dvoj diel mi prišiel len ako lepšia epizóda a nie ako finále. Každopádne finále druhej série sa bude ťažko prekonávať. 4. séria - 85% Tretia séria po skvelej druhej sérii a vynikajúcom finále, ponúkla stále zaujímavé diely, ale prišla mi o trošku slabšia oproti druhej. Štvrtá séria je zas o chlp lepšia, temnejšia (fantastický diel Jedi Night), zaujímavejšia (A World Between Worlds) a asi aj akčnejšia. Taktiež veľkým plusom je aj hudba. Niektoré časti trochu nudili asi ako v každej sérii, no niektoré boli brilantné. Nakoniec sa to príjemne dopozeralo, keď sa to všetko vo finále uzavrelo, dovysvetľovalo, nezabudlo sa snáď na žiadnu s postav (Ashoka, Rex a bitka na Endore) a celé sa to pekne napojilo a uzavrelo aj zo šiestou epizódou. ()

Season 1 (2014) (S01) 

1. séria - 75% Ja som celkom spokojný, na Clone Wars to nemá, ani príbehom ani animáciou a akciou sa tiež nechytá. Prvé epizódy vyzerajú len vďaka pár prvkom, že je to seriál zo sveta Star Wars, pretože veľa svetelných mečov, akcie, či známeho príbehu sa tu nenájde a postavy tiež úplne nedokážu upútať. Na druhu stranu, kto prekusne prvú polku seriálu sa dočká vytúženej odmeny, pretože od polky je to znova ten starý dobrý svet Star Wars. Príbeh ma spád, postavy sú zaujímavejšie a nechýbajú dokonca svetelné meče, štýlový záporák, či odkazy na Clone Wars. Dokonca sa objaví aj zopár známych postav v menších úlohách (Tarkin, Lando, Bail Organa). Pokial vás sila sprevádza a vydržíte prvú polku, dočkáte sa tej pravej zábavy v preďalekej galaxii. ()

Season 2 (2015) (S02) 

2. séria - 85% Fantázia! Prvá séria bola trošku dosť mimo, ponúkla iný príbeh a iné postavy, od polky síce ponúkla niektoré výborne časti, ale to pravé Star Wars dobrodružstvo je až v druhej sérii. Nie len ja, ale aj ostatný a aj sám tvorca Clone Wars Dave Filoni bol s toho celkom smutný keď mu zrušili klonove vojny. Bolo tam dosť veci otvorených a nevieme ako skončili niektoré postavy. A presne toto je na druhej sérii to najlepšie. Vracia sa spať ku klonovým vojnám a privedie spať postavy, ktorých osud sa ešte neuzavrel a týmto šikovným premostením sa posúvame pekne dopredu, v novom seriáli a aj zo starými postavami. Tlieskam, Darth Vader a záver druhej série je neskutočne luxusný! ()

Season 3 (2016) (S03) 

3. séria - 80% Druhá séria mi prišla o chlp lepšia. Viac menej je cela séria rovnako zaujímavá ako ta druha, príbeh s Ezrom sa posúva dopredu a je to aj vidieť, stále si to však drží svoj štandard zaujímavých dielov a aj niektorých menej zaujímavých. Na malom priestore poteší Darth Maul, Obi-Wan Kenobi, ale dostavia sa aj menej známe postavy s Clone Wars, Rogue One, či New Hope (Hondo Ohnaka, Mon Mothma, Saw Gerrera, Wedge Antilles) akcie stále majú čo ponúknuť, nápady nechýbajú, záporák Veľkoadmirál Thrawn je kvalitný imeprialný zloduch ktorý dokáže rebelom zatopiť. Akcia a príbeh fajn v rámci celej série ako som spomínal, ale záverečný dvoj diel mi prišiel len ako lepšia epizóda a nie ako finále. Každopádne finále druhej série sa bude ťažko prekonávať. ()

Season 4 (2017) (S04) 

4. séria - 85% Tretia séria po skvelej druhej sérii a vynikajúcom finále, ponúkla stále zaujímavé diely, ale prišla mi o trošku slabšia oproti druhej. Štvrtá séria je zas o chlp lepšia, temnejšia (fantastický diel Jedi Night), zaujímavejšia (A World Between Worlds) a asi aj akčnejšia. Taktiež veľkým plusom je aj hudba. Niektoré časti trochu nudili asi ako v každej sérii, no niektoré boli brilantné. Nakoniec sa to príjemne dopozeralo, keď sa to všetko vo finále uzavrelo, dovysvetľovalo, nezabudlo sa snáď na žiadnu s postav (Ashoka, Rex a bitka na Endore) a celé sa to pekne napojilo a uzavrelo aj zo šiestou epizódou. Oblubený soundtrack: Kanan's End Credits, Sabine Sees Ezra. ()

Súvisiace novinky

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (viac)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (viac)

Reklama

Reklama