Reklama

Reklama

VOD (1)

Posledné dva roky sa Ben (Kevin Hart), strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi (Ice Cube), že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (184)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Presne tá klasická komédia akú som čakal. Ice spolu s Kevinom skvelá dvojka, chémia tam je , občas príde niečo vtipné, niekedy je to ale naopak trápne. Baviť sa budete ale nič ale nič viac nečakajte. Šiel by som aj vyššie ale nesmial som sa tak, ako som očakával. Tika je riadna kočka, škoda že je tam tak málo. U mňa za silnejšie 3*. ()

Vančura odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevtipná přehlídka úděsného herectví, vrcholně stupidního scénáře a nekončícího přívalu žánrových klišé - ten film je naprosto odporná vykrádačka všeho možného, že v něm původního není snad vůbec nic. Vařila se ve mně krev z pocitu, že jsem takový film viděl předtím nejmíň milionkrát. Tenhle film je zhovadilost, které by se každý soudný člověk měl obloukem vyhnout - horší ztráta času neexistuje. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Tak hodnotenie tomuto filmu odpovedá no napriek tomu sa to dá. Takže Cube je dobrý herec no tuto mi veľmi nesadol v Streetoch bol brutálny. Hart je super komik, čo urobil srandovné tam som sa smial, jeho frajerka je kočka, Fishburne má síce málo priestoru ale je dobrý záporák a Leguiziamo ako SPOILER: zradná policajná sviňa je tiež v pohode. Akcia nemá čo ponúknuť a nie je jej tu veľa v podstate sú tu 3 akčné sekvencie ktoré ale nemajú grády ani nápad. Humor je na tom lepšie ale iba vdaka Hartovi. Suma sumárom priemer za silné 3* a teším sa na dvojku tá je vraj lepšia. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Priemerna komedia, ktora sa drzi hlavna vdaka pomerne neznamemu Kevinovi Hartovi, ktory je znamy akurat tak z parodii SCARY MOVIE 3 az 5. Aj ked podobnych buddy movies bolo natocenych dost, stale ma bavia a ja verim, ze Kevin Hart dostane este prilezitost aj v dalsich komediach, aby dalej bavil divakov. Ride Along mal len jeden malicky problem, ze tie najvtipnejsie sceny boli pouzite z traileru a pri mnohych scenach si poviete: ,,Aha, teraz bude ta scena z traileru." Inac na pobavenie je to slusna komedia, ale na 4 hviezdicky by tam muselo byt nieco viac. __________ (Videl v kine 06.05.2014). ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Komédia, ktorá ma veľmi bavila. Nechcem aby to znelo nejak rasovo, ale v poslednej dobe ma už unavovali komédie s černochmi. V detstve som také komediálne filmy miloval, ale dnes už je ich asi priveľa. Táto komédia sa mi ale skutočne páčila. Úplne najlepšia scéna, ktorú by som snáď aj vyhlásil za najvtipnejšiu scénu roka 2014 bolo keď ostrieľaný PC gamer Kevin Hart povedal vždy vážnemu Ice Cubeovi, že hľadá na zemi zásobníky ako vo videohrách. Tú scénu proste musíte vidieť, ja som sa skutočne od smiechu rozplakal, ale určite aj vďaka tomu, ako sa hlavní aktéri tvárili a ako to zahrali. Celkom príjemné prekvapenie a odporúčam pozrieť len tak, keď sa budete nudiť a hľadať filmy. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama