Reklama

Reklama

Štrnásť rokov. Je to veľa? Málo? Ťažko povedať. V každom prípade presne toľko uplynulo od chvíle, čo sa cesty partie nerozlučných priateľov rozišli. Odvtedy sa stretávali v podstate len veľmi sporadicky – a aj to nie všetci. Tento rok je však postavenie hviezd konečne priaznivé, a tak sa opäť v kompletnej zostave zídu za jedným stolom, keď prijmú Miino (Monica Calhounová) pozvanie stráviť tieto Vianoce s ňou, jej manželom Lanceom (Morris Chestnut), žijúcou legendou amerického futbalu, a ich deťmi. Problémy sú však od prvej chvíle doslova predprogramované. A rozhodne nielen kvôli pretrvávajúcemu napätiu medzi niekdajšími najlepšími priateľmi Harperom (Taye Diggs) a Lanceom, kvôli neznesiteľne arogantnej hviezde úspešnej reality šou Shelby (Melissa de Sousaová), či kvôli pikantnému tajomstvu, ktoré práve o svojej polovičke, bývalej striptérke Candy (Regina Hallová), odhalil zakomplexovaný riaditeľ školy Julian (Harold Perrineau). Tajomstiev, ktoré ničia ich vzájomné vzťahy a životy je totiž, žiaľ, viac – a niektoré sú naozaj veľmi, veľmi boľavé... (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer

Recenzie (7)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie filmu Svatebčané prišlo až roku 2013. Herci sa uz hodne zmenili, postoje, nazory, vidno  to z kazdeho zaberu. Mnoho ludi tu nemusi cernosske komedie, no strata casu to nie je. Stratou casu su chlastacky s obycajnymi ludmi niekde v hospode   : 68 % ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale pokračování filmu "Svatebčané", i když k němu došlo až po čtrnácti letech, je lepší. Snad i proto, že uběhla taková doba. Postavy jsou vyspělejší a s nimi i celý film. Není to geniální komedie, ale v záplavě těch romantických hloupostí má tohle aspoň zajímavě napsané postavy. Ano, nevyhne se to klišovitosti, ale mně se to prostě líbilo. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol do kín distribuovaný pod názvom Roasting Chestnuts. (erapo)
  • V scéne, keď Brian (Eddie Cibrian) hovorí o Jordan (Nia Long) ako o nezávislej žene, spomenie meno Olivia Pope. Ide o postavu nekompromisnej nebojácnej krízovej manažérky zo seriálu Scandal (od r. 2012), ktorý bol v dobe uvedenia filmu veľmi úspešný. (erapo)
  • V scéne, ktorá sa odohráva približne v 55. minúte, si môžeme všimnúť, ako Howard drží po každom strihu mobil v inej ruke bez toho, aby si ho podal. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama