Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (viac)
Trailer

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (135)

tron 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ, premárnená príležitosť. Je vidieť snaha, prostredie opustenej policajnej stanice na kraji mesta má niečo do seba a fajn je i Juliana Harkavy a pár strašidelných scén/nápadov. Ako celok je to však uchádzajúci (pod)priemer. Scenár nie je žiadny zázrak a ku koncu to nebezpečne upadá do stereotypu. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

U sledování jsem místy nedokázal určit co je skutečné a co není. Děj byl sice trochu komornější a nepřipadal mi příliš komplexní. Nicméně se jedná o výbornou a perfektně natočenou duchařinu u které se budete fakt bát. Díky závěrečné scéně ještě svitla naděje na 5 hvězd, ale nakonec jsem se rozhodl pouze dát o jednu méně. Dávám 82%, ale film jsem si neuvěřitelně užil. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Slečna policajtka hrá dobre a chlapci sa vyhrali so zvukovými efektami (odporúčam po tme s dobrými slúchadlami), ale voľba väčšinou presvetleného prostredia policajnej stanice je ošemetná a dejový vývoj okolo duchárskeho tajomstva sa točí stále okolo jednej veci, až je divákovi jedno, ako to vlastne je. A nakoniec to ani moc nedáva zmysel. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Jessica (Juliana Harkavy) dostane ako prvú úlohu u polície, do ktorej vstúpila, doslúžiť poslednú službu na starej policajnej stanici. Po chvíli strávenej na stanici osamote sa okolo nej začnú diať podivné veci, ale ona si myslí, že ide o žarty, ktorými ju chcú kolegovia vystrašiť. Čoskoro sa ale presvedčí, že sa o žiadne vtipy nejedná, ale že sa pre ňu začína najhoršia noc jej života, počas ktorej bude musieť čeliť hrozbám, ktoré si nedokázala predstaviť ani v najhoršej nočnej more. - Bezpochyby jedna z najlepších nekomerčných ducharín posledných rokov. V popredí vyčnieva očarujúca nádherná herečka, ktorá v podstate utiahla celý horor sama. Ďalej je tu úplne brutálny soundtrack, ktorý je pre mňa velmi zapamätatelný. Masky duchov sú pre mňa fascinujúce. V rámci priestorov si celý horor vystačil len s niekolkými miestnosťami, čo je doslova neuveritelné. Atmosféra bola miestami fakt brutálne hustá a nevedel som odkial čo vyskočí. Koniec ma tiež dostal, aj keď viem, že tento štýl záveru sa mnohým luďom v hororoch nepáči, mňa vždy zaujme. Opäť som sa presvedčil že pozeranie hororov bez akýchkolvek predošlých informácií je proste to najlepšie čo môžem robiť, hlavne kvôli takýmto prekvapeniam. Pri prezeraní filmografie hlavnej herečky som si uvedomil, že už by som mal konečne vidieť seriál The Walking Dead. Minimálne kvôli nej. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Důkaz toho, že horor na policejní stanici po setmění prostě fungovat nemůže. Ano, bezdomovec byl nepříjemný. Ano, pár rychlých lekaček proběhlo, ale naprosto tomuhle filmu chybí atmosféra a jakési napojení na hlavní hrdinku. A příběh? O něm ani nemluvím, protože ten tu prostě vůbec není. Ke konci jsem si už jen přála, aby konečně přijel Joe odklidit tu bio špínu. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama