Reklama

Reklama

Alexander a jeho naozaj veľmi zlý deň

  • Česko Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den (viac)
Trailer

VOD (1)

Život  12-ročného Alexandra Coopera život už ani nemôže byť horší. Každý deň považuje za katastrofu, pretože ho sprevádza malá či väčšia nehoda. Naopak, pre jeho rodinu život už ani nemôže byť lepší, pretože rodičom aj súrodencom sa všetko darí. Jedného dňa však príde zlom a všetko sa zmení. V deň svojich narodenín si Alex o polnoci želá, aby sa nedarilo ani jeho blízkym, nech vedia, aké to je strašné. A jeho želanie sa splní... Starší brat Anthony rozbije mamino auto a celá rodina si musí vystačiť len s jedným, sestra Emily ochorie a musí pritom verejne vystupovať na scéne, brat Anthony neurobí skúšky a bez vodičského preukazu nemôže priviesť autom svoje dievča na maturitný večierok, ako si vysníval. Popri tom sa rodičom prestane dariť v práci. Pre profesijné zlyhanie mame Kelly hrozí, že ju prepustia z práce a oteckovi Benovi pokazí dôležitý pracovný pohovor jeho najmenší potomok, batoľa Trevor, keď si vymení dudlík za jedovatú zelenú farbičku. Cooperovci práve prežívajú najhorší deň svojho života, keď sa im syn Alexander prizná, že za rodinným prekliatím je on sám, lebo im želal to najhoršie. Lenže náprava neprichádza a ďalšie katastrofy a nástrahy - v podobe hnevlivej kengury či hladného krokodíla - na rodinu ešte len čakajú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (18)

Trailer

Recenzie (61)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Milý, rodinný film od studia Disney. Jsou v tom emoce, je to roztomilé, vypadá to skvěle a jsou v tom zvířata, i když je škoda těch digitálních triků, bez kterých už to dneska nejde. Ale je fakt, že nechat Steva Carella nakopat klokanem asi není úplně jednoduchý úkol. Bavil jsem se a to jsem očekával. Příjemné a navíc krátké. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Carell nezklame v komediální, ani vážnější poloze - tohle pro něj bylo jenom takové příjemné odskočení si z reality do jednoho nepovedeného dne, který má na svědomí jeho povedený synek.."ať se všem aspoň jeden den nedaří jako mě" a heleme se, ono se to fakt povede. Pak už jsme jenom svědky různých scének, kterak se jednotlivým členům rodiny téhož dne všechno sere a padá z rukou (v lepším případě). Příjemné, škoda matoucího hodnocení, tohle je typická pětašedesátka................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $28miliónovTržby USA $66,954,149Tržby Celosvetovo $101,379,287Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,456,977 //počet predaných kusov 130,021Tržby za predaj DVD v USA $10,408,716 //počet predaných kusov 531,454║ miestami tie kiksy ušli ale ako celok nie je to až tak ucelené a zábavné ako by si žiadalo /45%/ ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nie zlé. Carell ako obvykle bezchybný a Bella Thorne ako obvykle dychberúca. Inak je to rodinná zábavka, bez výraznejšej ujmy na zdraví. Nie je nudná a svoje chyby hravo maskuje popiskom rodinný film. Neždíma emócie, niektoré vtipy sú podarené a zároveň končí bez morálneho posolstva. Netvrdím, že som z toho padal na zadok ale viem si predstaviť aj horšie filmy pri ktorých môžem stráviť večer. A zase vždy keď sa herci typu Carell a Garner rozhodnú pre podobne ladený príde mi to v rámci toho čo robia naozaj dobre, ako pomerne sympatické rozhodnutie - spraviť niečo aj pre svoje ratolesti a koniec koncov všetky decká, neodchované na resident evil. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sám som prekvapený, že také herecké hviezdy ako sú Steve Carell a Jennifer Garner stále berú aj role v takýchto filmoch, pritom na to nie sú určite vôbec odkázaní. Čo k tomu povedať? V podstate taká neškodná Disneyovka, ktorá je určite určená skôr mladším ročníkom. Ten humor bol často až príliš nátlakový a infantilný - a to je veru nemám rád. Ale občas sa vyskytli nejaké scény, ktoré pobavili (mňa osobne najviac scénka z autoškoly s mobilom). Ale inak to bola viacmenej úplne priemerná oddychovka, ktorá určite poteší viac dospievajúce deti ako dospelého diváka. Niekde na hrane 2 a 3 *, ale predsa len som dúfal, že keď už v tom hrajú Steve & Jennifer, tak to bude niečo aspoň o kus vyspelejšie. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Steve Carell a Jennifer Garner chodili na stejnou vysokou školu v Ohiu, na "Denison University" v Granville. Carell promoval v roce 1984, Garnerová v roce 1994. (Amarria)

Reklama

Reklama