Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní policejní vyšetřovatel Jimmy Vickers (Danny Dyer) vystopuje gang, který zavraždil jeho rodiče. S policií v patách se snaží vyhnout zajetí dostatečně dlouho, aby stihl dokončit svou hrůzostrašnou cestu. (Alesh666)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Britske thrillery mam celkom rad. Naviac, Dyer-a som v par zaujimavych kusoch videl, tak som si dal povedat i tentokrat. Z nazvu je jasne, o co asi pojde. Dej sa skutocne upiera na honbu za pomstou jednoducho a priamociaro. Clovek by si povedal jednohubka a prijemne straveny vecer. Zial, zvacsa zazitok z b-ecka kazi prave samotny Danny Dyer, ktoremu som teda jeho pozu nelutostneho, huspeninoveho a odhodlaneho clena tajnej britskej jednotky neveril ani za mak. Pri samotnych zuctovaniach s kriminalnymi zivlami, su sice metody ich, citujem :"anihilacie", sice napadite, ale jeho pozy pri nich su pre mna uplne neautenticke. Kupodivu prave filmove vypatlane hlavy, smazky a zaporaci su aspon trochu akceptovatelne. Paradoxne film este dorazi to, ked sa na scene objavia akoze ludia z pozadia a zacnu predstavitelom zakona uplne detinsky hatit zatknutie "pana utrhnuteho z retaze". Napriek tomu, po vypnuti casti hemisfer by sa na tom dalo zabavit, keby.....a to je moj osobny nazor,..... keby pan reziser nevykradol par hlasiek a postavu Creasy-ho a z filmu Man on fire s vybornym D.Washingtonom. Cast som preto vnimal ako bezduche a chybne kopirovanie spominaneho filmu. Celkovy dojem je ten, ze co nepokazil svojim "neherctvom" Dyer, to rezisersky dorazil Reynolds. Odhliadnuc od toho potesila Roxanne McKee, ktoru ste mozno zahliadli ako spolocnicku Matky drakov v serialy Game of thrones. Film je naivny a chaby, ze az vaham, ci som dvojhviezdim neprestrelil. ()

mimozakon 

všetky recenzie používateľa

Krásne spracovaný revenge film. Viem, aké to v UK majú s potieraním zločinu ťažké a na gangsterov a prípadných mladistvých nič nemôžu. Prekvapivo som držal za jeden koniec povrazu s vigilantem a záverečný SWAT team ma príjemne potešil. ()

BaseDallas 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tento druh zábavy a mám ju rád v Britskom prevedení. Je obdivuhodné, ako Briti dokážu aj pri malom rozpočte, odviesť kvalitnú prácu. Komornejší film, typicky ostrovne pochmúrny a surový. Nie je to nejaký trhák, ani nič bohvieako originálne, Danny Dyer to občas preháňa, ale aj tak sa to dá v pohode pozrieť. ()

Reklama

Reklama