Reklama

Reklama

VOD (1)

Starnúci manželský pár Alex (Morgan Freeman) a Ruth (Diane Keaton) prežili štyridsať krásnych rokov v apartmáne v Brooklyne. Alex je úspešný maliar portrétov a používa jednu z izieb ako svoje štúdio. Ruth je učiteľkou na dôchodku. Dnes sa však chcú presťahovať, pretože bývanie na piatom poschodí v dome bez výťahu je pre nich už príliš náročné. Ich neter Lily (Cynthia Nixon) je realitná maklérka a odhadla cenu ich bytu na 1 milión dolárov. Súbežne riešia zdravotné problémy ich milovanej sučky Dorothy. Na jej záchranu je nutná finančne nákladná operácia. Nechcú ju stratiť a urobia pre jej život všetko. Do tretice obyvateľov New Yorku ohrozuje terorista v kamióne na Brooklynskom moste. Keď konečne Alex a Ruth nájdu vyhovujúci byt na Manhattane, majitelia sa ukážu ako neseriózni a chcú od manželov vyššiu sumu, ako sa pôvodne dohodli. Zdá sa, že svet okolo nich odráža ich vlastný chaos a zmätok. Uvedomujú si, že puto lásky, ktoré ich drží po všetky spoločné roky, im umožní nájsť cestu von. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (32)

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

"I'd like to worry, it keeps me calm." Ach jo.. vypadalo to na fajn pohodu za 3*, z které se bohužel postupem filmu stala nudná šeď jako na zdech jejich bytu a ani to přemalování na bílo na konci tomu nepomohlo. Nejde o to, že se tam nic neděje... i takové filmy jsou fajn, jde o to, že se tam VŮBEC nic neděje a slyšíte furt dokola to samé... pořád dokolečka, prodat/neprodat, terorista aneb má bombu či nemá bombu/neterorista abeb USA ze všeho dělá big deal, bude pes chodit/nebude pes chodit... aaaaa to jsem právě vylíčila 3 základní body snímku. Hádejte, jak to asi skončí... 2,5* ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Film o jedné manželském páru,který by rád prodal svůj byt v New Yorku,ale jak se blíží doba kdy by měli jít do nového tak si postupně začínají uvědomovat ,že v životě záleží na důležitějších věcech než mít nový byt když nám stačí ten co máme.Příběh mě téměř neoslovil,ale za Morgana Freemana,který tomu dává alespoň nějakou duši dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzeralo celkom zaujímavo, ale napokon celý film len o tom istom dokola a dokola - dilema dvoch starcov medzi novým a starým bytom, do toho chorý pes a nebezpečný "terorista". Zatiaľ čo postava umelca Alexa bola pre mňa naozaj sympatická, tak o postave Ruth sa to nedalo povedať ani zďaleka. Neviem či je to mojou prirodzenou averziou voči Diane Keaton, ale celé jej správanie a argumentácia prečo sa sťahovať mi liezli hore krkom. Najsilnejšou súčasťou príbehu boli napokon retrospektívne spomienky manželov, kiežby ich bolo viac! Ale inak nič moc, "zápletka" úplne oničom. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

No najprv to vypadá, ako výborná pohodová oddychovka na nedeľu za 4*, ktorá postupne prechádza tým neustálym handrkovaním sa o byt do trojhviezdičkového levelu, kde sa bohužial neohreje dlho, pretože mi už vysielanie o teroristovi, ako i upišťaná Lily, začali piť krv, až som dokonca premýšľal nad odpadom! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Plnému hodnoteniu sa často vyhýbam, no keď ho dám, tak ho myslím naozaj úprimne. 5 Flights Up je skutočne veľmi príjemným filmom, kde sledujem veľmi uveriteľné 40 ročné manželstvo Ruth a Alexa. Plus občas nejaké flashbacky ich života. Nič nie je nasilu, všetko funguje, chémia je absolútne uveriteľná a naši herci sú fantastickí. Človek až úplne verí, že by sa mali vziať a začať spolu vlastný život. Morgan Freeman a Diane Keaton pôsobia absolútne úprimne a uveriteľne. Rovnako aj jednotlivé situácie. Plus si myslím, že film má jeden z najlepších záverov filmu tohto roku. Vrelo odporúčam všetkým filmovým fanúšikom dobrej drámy. Nebudete ľutovať. Hodnotenie: A ()

Galéria (53)

Reklama

Reklama