Reklama

Reklama

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (16)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy, které se vztahují k tomu, že končí život tak, jak doposud existoval. Mám je rád hlavně tehdy, kdy vlastně o apokalypsu nejde, jde o to, jak se zachovají lidé, jak budou jednat, jak se mění jejich hodnoty. V tomhle směru mi "Goodbye World" prostě sedl, i když konec prostě není šálek mého čaje. Komická rovina byla přesně dávkována. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerná katastroficky ladená dráma. Má dosť dobrý príbeh o skupine ľudí, ktorí sa po rozsiahlom nečakanom cybernetickom útoku, ktorý všetko ochromil rozhodnú stráviť nejaký čas na lesnej usadlosti, kde žije manželský pár ich známych, aby tu spoločne počkali, kým sa to celé skončí. Lenže zákony padli a zavládla anarchia a tak sa dostávajú do rôznych problémov a navyše sa komplikujú aj vzťahy medzi nimi. Spracovanie nie je zlé, ale rozhodne s ním nie som moc spokojný. Táto rématika ponúka slušný potenciál a vo viacerých smeroch, ale nanešťastie to tvorcovia pojali presne tak, ako som sa aj najviac obával. Všetky dôležité postavy sa už po chvíli presunú do lesnej usadlosti, takže opäť sa prakticky všetko zaujímavé odohráva mimo hlavného diania. Tu sa riešia skôr nepodstatné veci, okolitá situácia sa ich dotkne len veľmi zriedka a aj to len miernym spôsobom, čo sa nezmení až do konca a to ma samozrejme dosť mrzí, ale našťastie mi takmer všetky postavy prišli dostatočne sympatické a celkom zaujímavé, pričom ani tie vzťahy medzi nimi ma nerušili ani zďaleka tak, ako v mnohých podobných filmoch, k tomu sa tu nájdu aj dve, tri celkom slušné situácie a tak síce to určite mohlo byť aj neporovnateľne lepšie, ale na moje prekvapenie som sa vôbec nenudil a dá sa na to bez problémov pozerať. O nejakej akcii alebo podobných situáciách sa tu očakávane moc hovoriť nedá, to je len pár nepodstatných maličkostí. Herecké obsadenie je na tom dobre, získal si ma hlavne racionálny majiteľ usadlosti, ale ako som spomínal, všetci mi prišli bez problémov. Čo sa týka réžie a technickej stránky, o nejakých výrazných kladoch sa tu moc hovoriť nedá, čo moc nedovoľoval ani rozpočet, ale aspoň je to slušne natočené a celkom seriózne zvládnuté a tak si ani moc nemôžem sťažovať. Takže to síce dopadlo približne tak, ako som sa aj najviac obával, no je mi jasné, že to bolo skôr rozpočtom, ktorý nedovoľoval nič zaujímavejšie, než neschopnosťou tvorcov, ako je to v tomto type filmu časté. A tak síce keby som Goodbye world nevidel, prakticky o nič by som neprišiel, ale zároveň to jedno pozretie neľutujem, dalo sa na to pozerať bez toho, aby som sa nudil, čo je hlavné. 53% ()

Reklama

Blowler 

všetky recenzie používateľa

Hípíci, hackeři a všemožní odpadlíci společnosti (vischni to jsou kamarádi ze studií) se slezou na ekochapupě, aby tam přečkali konec světa. Mezitím řeší záležitostí typu "proč sis mě bral, když miluješ tu druhou" a jen tak mimoděk zjistí, že apokalypsu odstartoval jeden z nich. Rannou fázi apokalypsy jsem si nepředstavoval tak šíleně nudnou. ()

pilarius 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý film, kde je postapo jen pozadím pro to, aby se sešla banda vcelku plochých, avšak docela zajímavých a hlavně výborně zahraných postav. Nečekejte žádné zvláštní napětí ani žádnou zvláštní akci, tady se řeší jen vztahy a postoje vůči světu plus nějaká ta základní morálka. Nenudil jsem se a film na mě zapůsobil takovým příjemným optimismem, prvních pár minut ale ukazovalo na něco ještě mnohem zajímavějšího. Škoda. ()

dwbmb 

všetky recenzie používateľa

Apokalypsa (pěkně hloupá) zde tvoří jen jeviště pro partnerské drama. Několik párů se (mimo jiné) díky apokalypse usadí v zapadlé chatce a to, co následuje, připomíná VyVolené, Big Brothera nebo jinou podobnou soutěž. Ten byl s tím, ale už je s ním, přitom se chce vrátit k tamtomu, ale nakonec si to rozmyslí. Občas to proloží nějakou to společenskou hrou nebo někoho zastřelí. A už jsem psal, že ta apokalypsa je hloupá? A to jste ještě neviděli, jak vlastně vznikla. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama