Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(71)

Obsahy(1)

Láska a hrdosť... Nikdy nemôžeš vedieť, do koho sa zaľúbiš, presne tak, ako si nevyberieš miesto, na ktorom sa narodíš...
Seriál, ktorý bol natočený v meste Antakya vykresľuje príbeh o Stredozemnom mori, prírode, zemi, buržoázii, úsilí a veľkej láske. Príbeh ospevuje prírodu, ľudské úsilie, zem, vodu a lásku.
Je to príbeh o ľuďoch hrdých na veci, ktoré sa dajú kúpiť za peniaze, ale aj o tých, ktorí sa otočili moci peňazí chrbtom...
Mladé a veselé ženy a ľudia, ktorých živí tvrdé úsilie... Hlavnú úlohu seriálu hrá tajomné a kúzelné mesto Antakya, ktoré sa rozprestiera pri Stredozemnom mori a na ktorom sa za tisícročia vystriedalo už mnoho kultúr...
Asi pochádza z rodiny Kozcuoğlu, ktorá má v Antakyi hlbokú tradíciu. Demir je mladý a známy podnikateľ z Istanbulu. Demir sa jedného dňa vydáva do Antakye, kde sa náhodne zoznámi s Asi. Demir sa spočiatku domnieva, že Asi je chudobné dievča, ktoré pracuje na poli, a okúzli ho jej krása a múdrosť. Asi mu možno pripomína jeho mamu roľníčku, ktorú stratil ako dieťa v tomto kraji. Demir sa na jednej strane snaží vypátrať rodinu, ktorá pred rokmi zapríčinila smrť jeho mamy, a na druhej strane každým dňom narastá príťažlivosť medzi nim a Asi. Demir nakoniec nachádza rodinu, ktorú hľadal, avšak čaká na neho aj jedno prekvapenie. Dievča pracujúce na poli, ktoré ho tak okúzlilo, spája s rodinou, ktorú sa snažil vypátrať, nečakané puto. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

canucks333 

všetky recenzie používateľa

Moment, Keď sa ľudia dívali na ulici na kameramana ma úplne dojal. To už nikto nevie oznámiť natáčanie aby sa ľudia do akmery nedívali? ()

Narciska 

všetky recenzie používateľa

Nejkrásnější telenovela. O lásce křehké a hluboké, čisté i vášnivé. O okouzlení, jež slova nevyjádří (výhodou pak je, že se můžu dívat na díly v turečtině a s bulharskými titulky). Perla Orientu je zázrakem, když přenáší příběh z Anglie 19. století do Turecka 3. tisíciletí způsobem, jež se mi líbí. Je bojem, jež v našem nitru sváří minulost s budoucností a odvaha s pochybnostmi. Je rozechvěním, zda láska překoná pýchu a předsudek… ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

samozrejme si to dobrovoľne nikdy nepozrem, ale aspoň to má relatívne slušný príbeh a prekvapivo funguje chémia medzi hlavnými postavami( v telenovelách vec nevídaná).v časoch 1001 noci, búrlivého vína a paneláku si aspoň prvých 20 častí veľmi,ale veľmi malý žánrový palec hore zaslúži. ()

Galéria (144)

Reklama

Reklama