Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (57)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na úplne priemerné hodnotenia som nečakal nič extra, no napokon to bolo celkom milé prekvapenie. Trošku som sa obával, že to bude jedna z tých silených komédií, v akých zvykne "hviezdiť" Robin Williams, ale našťastie to pôsobilo úplne iným dojmom. Krížené drámy s komédiou moc neobľubujem, no v tomto prípade to bolo fajn - ten humor na odľahčenie situácie mal viacmenej priaznivý účinok na celý film. Čo mi však prekážalo asi najviac, bol ten rozprávač, ktorý sa nás snažil uviesť do deja, no na mňa to pôsobilo skôr otravne (a to mám prvok rozprávača vo filme vcelku rád). Keď sa to tak všetko vezme, po dlhej dobe som v tomto žánri videl celkom dobrý film, takže za mňa 4*. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých jednoduchých hodnotových filmov. Príjemne sa na neho pozerá. Herci perfektný, preto trochu zamrzí režisérska nevyspelosť priniesť nejaký originálny prvok, ktorý by povýšil film na niečo viac ako len priemernú úvahu nad životom a smrťou. V rámci posledných skutočností a odchodu Robina Williamsa je tento film poľutovaniahodne aktuálny. Ako herca a komika som ho nikdy nemal tak rád. Ale určite mu neupieram veľkosť. A hoci nevie kričať, tak značne prevyšuje ostatných už len tým že je. Film, ktorý nezostane v pamäti dlho, čo je veľká škoda, pretože všetci zúčastnení by si to zaslúžili. A pre vás pán Williams aj napriek môjmu neustálemu mrnčaniu a nespokojnosti som vaše Jumanji a Flubbera videl milión krát a každý krát som ich miloval. Na pekné spomienky v nepekných časoch. A cameo Louisa C.K je super! ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Robin Williams legendární herec, alespoň pro mojí generaci, jehož smrt mě zasáhla a tak stihl natočit ještě jeden z posledních filmů. Spolu s Milou Kunis, která zas neměla moc možnost něco ze sebe ukázat a Peterem Dinklagem, kterej tu dostal skoro až vedlejší roli, ale tuhle trojku jsem si nemohl nechat ujít. Jako komedie to ale bylo slaboučký, jako drama podprůměrný, ale stejně to ze mě emočně vyždímalo maximum. Což u mě není asi tak těžky, ale stejně se musí vědět jak na to. Jako rozloučení s Robinem je to opravdu až smutně přísný. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keď som videl trailer, myslel som si, že kľúčom bude humor a hnev. No v skutočnosti sledujem Robina Williamsa, ktorý sa skutočne snaží dostať do role človeka, ktorý nebol len z ničoho nič rozčúlený na celý život. A vznikajú z toho aj dramatické momenty. Najmä keď si uvedomuje, že mu ostáva málo času. A hoci to nie tak málo ako mu Mila Kunis povedala, stále je to málo času. Ja som si osobne tento film užil. Jeho vtipné, jeho dramatické, jeho smutné momenty, lebo bol ťahaný dobrými hercami, ktorí to vedeli správne načasovať a vytvoriť dobrú atmosféru. Scénka, kde sa rozpráva s koktajúcim predavačom ma náramne pobavila a rovnako aj záverečné rozsypanie popola. Dávam 3 hviezdy, ale sú to silné 3 hviezdy a je mi smutno, že Robin Williams bohužiaľ už nie je medzi nami. Hodnotenie: C+ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čo by ste robili, keby vám zostávalo iba pár minút života? Zaujímavá otázka, ktorá tu je rozvedená do zmysluplného deja a fajn pointy... R. Williams ako herec nikdy nepatril k mojim miláčikom a všetky jeho filmy som väčšinou pretrpel, no musím uznať, že v tomto snímku ma bavil asi najviac. Tu mu rola padla ako uliata. Na druhú stranu ma ale aj tak viac bavila M. Kunis, ktorú šikovne dopĺňal môj obľúbený herec P. Dinklage - škoda, že ho tu nebolo viac. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (54)

Reklama

Reklama