Reklama

Reklama

Humanimal

všetky plagáty

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nó, tak dívať sa takmer hodinu a pol na amatérsky a úplne bezdejový "horor" o skupinke zubatých dementov v zvieracích kostýmoch, ktorí celý film pobehujú po jednej barabizni a robia... bohviečo, tak to je naozaj vec pre ozajstných fajnšmekrov. Možno ten film má nejaké kúzlo (istým spôsobom a v istom zmysle), ale u mňa toto kúzlo spočívalo akurát v tom, že o takého niečo zakopávam naozaj zriedka, takže si to bezpochyby zapamätám na dostatočne dlhý čas (možno ako tú najväčšiu chujovinu, aká v chilskej produkcii vznikla). Za to udeľujem "čestný" bodík. Ale dopracovať sa ku koncu bola pre mňa skutočná výzva! (Keďže to ani nie je v ľudských silách). ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najmakabróznejších čílskych surreal filmov , venovaný hlavne úchylom snoriacich po divných záležitostiach. ,ktorý odvážne podáva to , o čo sa pokúša stádo pseudoumelcov. Nepotrebné dialógy len čistý filmový výplach.. Rozporuplných komentov sa neviem dočkať.Tomu hovorím experiment. ()

topr harley odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani nevím na co jsem se to vlastně díval. Tyhle pseudoumělecké srance nikdy nepochopím. Nechápu, že někomu stojí za to věnovat bůh ví kolik času na to, aby natočil film, který stejně nikde neuspěje. ()

Reklama

Reklama