Reklama

Reklama

Zmiznutie Nory

(TV film)
  • Česko Zmizení Nory (viac)

Obsahy(1)

Keď sa hotelový detektív Dan zoznámi s krásnou Paulou Greenovou, netuší, že sa zároveň zapletie aj do prípadu vraždy. Paula tvrdí, že stratila pamäť a nevie, kto je a odkiaľ prišla. Dan zistí, že Paula je v skutočnosti úspešná právnička Nora Fremontová. Jej manžel Jack ukáže Nore po príchode domov obrázok kolegu Lelanda Sinclaira, ktorý v tom čase záhadne zmizol. Sinclair je muž, ktorý sa Nore zjavuje v spánku v hrozných snoch... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

pipinda 

všetky recenzie používateľa

Už len z nostalgie k filmom z ranných 90. rokov som si pri tom vyložila nohy a zasmiala sa nad predvídateľným scenárom. Každopádne zaujímavé je, aká dôležitosť sa prikladala ženskej manikúre, neónom a vypchávkam na ramenách. ()

bjindy 

všetky recenzie používateľa

Po dlhom čase som si povedal, že skúsim niečo s pomalším tempom a amnézia hlavnej hrdinky so zábleskami vraždy vo mne prebudila istú zvedavosť. Potom sa to transformovalo na niečo ako thriller, hoci s dosť nevýrazným spádom a kto je hlavný padúch bolo zrejmé od zhruba polovice filmu. Na jeden raz sa to dalo pozrieť, ale inak šedivý priemer - tak 2 a pol z piatich... no skôr asi na dve hviezičky. ()

Reklama

Reklama