Reklama

Reklama

Tajomstvá zločinu

  • Česko Všechny tajné věci (viac)
Trailer

18-ročné dievčatá Ronnie Fullerovú a Alice Manningovú práve prepustili z polepšovne po tom, čo si odpykali 7-ročný trest za únos a vraždu maloletej vnučky prvého černošského sudcu v okrese. Alice neustále trvá na tom, že je nevinná a je len obeťou kamarátkinho neuváženého činu. Pred siedmimi rokmi sa dievčatá vracali domov z večierka, keď Ronnie zbadala na verande dieťa bez dozoru v kočíku. Napriek Aliciným prosbám, aby to nerobila, Ronnie vzala dieťa s tým, že o dieťa dokážu postarať lepšie a že je teraz ich... Dva týždne po návrate Ronnie a Alice z nápravného zariadenia príde k ďalšiemu únosu dieťaťa. Kým manželia nakupujú v obchode s nábytkom, zmizne ich dvojročná dcéra Brittany Lyttleová a v meste nastane panika. Detektívka Nancy Porterová si všimne spojitosť medzi súčasným prípadom a predchádzajúcim únosom vrátane fyzickej podobnosti oboch detských obetí. Porterová vypočúva Ronnie a Alice, ktorá sa snaží naznačiť, že aj tentoraz je za únos zodpovedná Ronnie. Detektívi pátrajú po živote dievčat v polepšovni a zistia niekoľko šokujúcich skutočností... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (19)

kecal 

všetky recenzie používateľa

Dlouhé nic a přitom je příběh celkem zajímavý, jen se prostě režisérce nepovedlo ve mě vzbudit prakticky žádnou emoci. Žádná z postav mě nezajímala, snad až na již několikrát zmiňovanou Danielle Macdonald. Herecké výkony to stejné, ta jediná trochu zajímavá postava, byla spíš dobře napsaná, než zahraná. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Ten námet nie je márny,ani kniha byť nemusí, ale niekde sa stala chyba... Herecké obsadenie je OK, asi to bude v scenári a najmä réžii, pretože váha toho o čom ten film hovorí nie je priamo úmerná diváckemu záujmu (aspoň v mojom prípade). Celé je to také nemastné neslané, bez šťavy, drivu, atmosféry, NIEČOHO... škoda, pretože námet bol silný! ()

Reklama

angloumene 

všetky recenzie používateľa

Dvě dívky, které si snad ani nemohou být více nepodobné. Jedna obézní, výřečná a toužící po pozornosti. Druhá takřka anorektická, zamlklá a uzavřená. Přesto je pojí společné pouto. Tím poutem je vražda nemluvněte. Když se po letech ztratí další dítě, začínají se objevovat důkazy, že ani tentokrát není tato dvojice zcela mimo hru. Následné rozplétání pravdy diváka baví, i kvůli dvěma časovým rovinám, ve kterých se příběh odehrává. Děj samotný sice neohromí originalitou, ale netradiční pojetí i hlavní postavy dodávají spád. Celkově se jedná o takový ten malý velký film, který může zaujmout tak trochu jiným přístupem. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká škoda - scenár parádny, ale to spracovanie dosť priemerné. Obrovský potenciál na kvalitný psychologický film zostal akosi nevyužitý a z celého toho skvelého základu sa napokon vyvinula len priemerná kriminálka. Postavy boli zaujímavé a priam si vyžadovali, aby v nich boli dôslednejšie vykreslené psychologické pochody. Nuž, celkom to zamrzí, keď taký scenár so skvelou takmer mysterióznou zápletkou zostane takto nerozkvitnutý... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Dobře vymyšlené, výborně zahrané, ale mizerně zrežírované. Film postrádá emoce, chybí gradace, která by se k pátrání hodila a celkové vyznění je unavené. Vše částečně zachraňují herci, přičemž prim hraje tan nejméně známá ze všech zúčastněných hereček, Danielle Macdonald. Tlustou svini v jejím podání jsem spolehlivě nenáviděl. 30% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama